en stor stund....

....var det idag! jag fick för första gången mata lille milo med flaskan ! det var såååå mysigt!,sedan fick jag byta lilla kiss blöjan oxå....
ikväll har vi haft en riktigt jättemysig jul-kväll tillsammans med mina kusiner,dom stora.
11 pers vart vi,och vi satt och surrade & fikade gott! det var jättekul,detta måste vi göra till nån sorts tradition känns det som...
och anton & hampus tyckte oxå att det var superkul! dom härjade runt och var på sitt allra bästa humör,glada var dom oxå över att maria och johan hade köpt en liten voffsing som rännde runt här,den va så söt så!
fick ju oxå se marias lilla bula till mage! i maj skulle det bli dags att kläcka den......:Ddå får grabbarna en tremänning till!
nu håller jag på att koka" tomtegröt" med en massa grädde & kanelstänger...kommer att bli hur smaskigt som helst!
när jag skrivit klart, skall jag se en film och äta en smaskig jul-skinke macka med senap.måste juh pröva om skinkan vart bra!
idag har vi vart ute ett bra tag oxå,det var riktigt skönt ute,fast det börjar att bli kallare nu känns det som...tur! så vi får behålla snön över julafton iallafall!
imorrn skall vi fira julafton i förtid,med mamma & pappa,med tomte och allt! hemma hos dom.jag längtar,det kommer att bli mysigt!
kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: morfar o mormor ó föråldrar o svärföräldrar

Ni är varmt välkommna till vår tomtegemenskap (HAN KOMMER vi har pratat med TOMTEN) han dyker upp så småingom!!!!

2007-12-23 @ 00:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0