hallsta,gotta & match!

ja,det är juh vad jag har pysslat med idag......vi har haft en utbildnings/informationsdag på hallsta idag med jobbet,plus en hel del annat folk...det var en kul och intressant dag,men det bästa var ju maten....all mat som man slipper laga själv + att den var gratis,det är fina grejor det.....som förra gången vi var där,så orkade jag knappt nån middag när jag kom hem,så mätt blir man där!

sedan efter middag,var det dags för innebandymatchen,tyvärr så förlorade dom idag...men vi hade så få spelare idag,att vi fick låna in en storebrorsa till en kille i laget som fick vara med,så att vi skulle kunna få nån avbytare! så ni kan ju gissa att grabbarna och tjejen fick springa idag !! dom blir duktigare och duktigare barnen!!
anton stod i mål idag och han var helt enkelt brilliant!! superduktig är han våran lilla älskling....

ikväll har jag roat mig med att göra blom-arrengemang,och söta små godis lådor & påsar som skall ges bort ....dom blev väldigt fina om jag får säga det själv !
så nu har jag snart använt upp allt mitt gotta som jag kokat.....undra om man skall göra mera.....SKOJA BARA !!
nu får det vara nog med gotta tillverkning i detta hem ! eller hur anna.L.? var det inte så du sa idag...?  :D
jag fick lite rara små pikningar idag på utbildningen om allt mitt gotta kokande....folk tycker visst att jag är överenergisk på nåt vis..hehe... men det är ju så roligt att grejsa inför julen,har jag tyckt det varit jobbigt eller trist har jag aldrig sysslat med det ! hehe.....

och ni skulle se hur fint vi har det härhemma nu med allt julpynt framme....det är så mysigt,det ser ut som ett litet tomtehus tycker mina barn! gulliga rara dom...det är så tacksamt att göra fint härhemma för ungarna märker det på en gång,och är snabba med att tala om hur vackert dom tycker att det är....det är verkligen belöningen man får,man blir alldeles varm i hjärtat......
thomas han märker aldrig nåt han....karlar.......jag skulle kunna ta bort hela inredningen utan att han skulle märka det!

nä nu skall jag avrunda för denna kvällen....jag känner mig rätt trött nu...goodnight!

Kommentarer
Postat av: Anna L.

Just det!!! Nä vi är bara avundsjuka för vi gamlingar har tappat farten förstår du!! Men ta o ha lite tid o pyssel för dej själv oxå, må lite gott bara du, det är du värd!!

2007-12-11 @ 09:22:39
Postat av: Angelica

Hahaha!! Tror du inte att han skulle märka om tv-spelet och soffan var borta?? Är du hemma någon dag next week? Kanske jag kan fåp hälsa på en stund då??

2007-12-11 @ 17:44:33
URL: http://www.mammaangelica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0