restaurangbesök-igen!

idag har vi vart med jobbet på toledos och ätit vårat s.k." julbord" som vi komunanställda har förmånen att bli bjudna på varje år vid juletid!
detta året valde vi att äta " vanlig" mat,jag åt samma kyckling som jag åt när jag & thomas var där med barnen för några veckor sedan-och det var underbart gott! jag tog till och med och drog till med en efterrätt: passionsfrukt cheescake...herregud va smarrigt det var!
och allt detta åt vi gratis! tackar för den sollefteå kommun!
vi passade även på att gratta våran gull-höna mary som snart fyller 50 bast! hon blev mkt rörd och glad över presenterna!
det var en härlig kväll med arbetskamraterna.
thomas och grabbarna hade farit på stures och ätit gourmet middag där.....hihi!
idag har killarna vart hos min mor & far när vi jobbade,och som vanligt hos mormor & morfar hade dom haft sååå himla roligt,morfar hade lekt och busat med dom hela dagen!
mamma hade haft så himla mkt med folk på cafeet dessa dagar före jul så att alla deras mackor mm.mm hade tatt slut!!! snacka om åtgång!
imorrn kväll skall jag bjuppa mina kusiner med respektive,samt min bror & bettan på lite jul-fika med julgodis,cheescake och annat smått å gott!
mina småkillar längtar tills vi får" främmande" imorrn!
nu skall jag ta och städa ihop lite härhemma sedan skall jag se en film:" underbar och älskad av alla" den verkar kulig......
godnatt mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0