strömavbrott....

imorse när jag kom hem efter skollämning,så var det nattsvart i huset...och tyst...thomas & hampus satt som två tysta möss i vardagsrummet och höll på att skrämma skiten ur mig!!
jag hade helt glömt bort att det skulle vara strömavbrott här idag mellan 9-12,och det värsta av allt: jag hade inte kokat upp nåt vatten så att jag kunde göra mitt morgonkaffe!! vilken katastrof..... som tur var har man en snäll fader som ilade hit i akut-fart med uppkokat vatten i en termos,och morgonen var räddad!!
thomas han gick och la sig o sov så fort jag kom hem,jag tror att han satt uppe väldigt länge i natt.....
men jag & lillen vi drog igång en lättere leksaksrensning på hans rum,åsså hittade vi några leksaker som han inte sett på länge åsså lekte vi en stund med dom ! mycket trevligt!nu är det två ynka timmar innan jag går på kvällsskiftet.... hampus tittar på harry potter , väldigt glad över att tv:n funkar igen.... hur klarade sig folk förr utan tv?

igårkväl när jag kom hem från jobbet så slog jag in alla julklappar färdigt !!!
nu väntar jag bara på skolkorten som inte kommit ännu,så några klappar till har jag allt att slå in,men annars är jag helt klar! jihoo.....

och jag är såååå himla sugen att ta fram mina tomtar....jag tror inte jag kommer att kunna hålla mig tills lucia innan jag sätter fram dom.....kan hända att dom åker fram tidigare....men bettan har strängt förklarat för mig att det är förbjudet att ta fram tomtarna tidigare....vågar jag trotsa bettan???

läste nyss att lille milo börjar att fläska på sig,mycket bra jobbat bettan ! se nu till att han ser ut som en liten julegris till jul....hehe...det håller jag på att börja göra iallafall.....hehe

nä nu skall jag gå och titta på mina tomtar........bara titta,inte röra....*korsar fingrarna..*

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Haha...Tvingade du dit pappa med varmvatten bara för att få en kopp kaffe?! Hade du inte kunnat ta fram dom gamla skolkunskaperna och gjort upp eld ute på gården med en träpinne. Sen hade du kunnat koka ditt vatten där. Hade ju kunnat bli som en liten picknick!

Herregud, har du slagit in julklapparna redan? Vi har inte ens börjat köpa dom än! Paniken börjar närma sig!

Nej, nu ska jag se ifall Milo har lust att vakna snart. Tänkte ta lite kort på han!

2007-12-06 @ 23:06:33
URL: http://blogg.elektroniskmusik.com
Postat av: Bettan

Man får eg. inte ta fram något förrens dagen innan julafton... men inte ens jag kan hålla mig så länge!

2007-12-09 @ 16:20:22
URL: http://www.bettansbetraktelser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0