äntligen långledig!

åååh så härligt ! nu har jag helg!  behöver inte visa min rara lilla nuna på jobbet först på måndag kl 13!
men det har vart himla kul på jobbet idag,jag har en jobbarkompis på 50+ som är så betuttad i mikael persbrandt,och hon hade sett nåt program med honom igår,så hon var så himla rolig och sa att hon tyckte precis att han hade tittat in i tv-n och tittat rakt på henne...hon var alldeles galen när hon kom på jobbet! hehe...
hon är ju sååå förälskad i honom... så hon har vandrat på rosa små moln idag och varit så tillmötesgående så!

ikväll var det dags igen för skidträningen , och anton blir verkligen duktigare och duktigare för var gång ! som han kämpade på idag! han ville ju oxå visa sig från sin allra bästa sida eftersom mormor & morfar var där och tittade oxå.... men jag är sååå stolt över min duktiga go.kille!
han ville inte ens åka därifrån när träningen var slut, utan vi stannade så han fick träna ytterligare en halvtimma! och inte ens då ville han fara hem....
hampus han hade med sig sin " snowboard" som han kallar brädan, åsså fick moffa dra runt han på den och hampus låtsades att han åkte på riktigt ! men han var riktigt bra på det,snacka om att grabben har balans!
det var en mycket härlig kväll uppe på "berget" idag!

imorrn skall jag och anton på första besöket hos skolsköterskan...det är nåt varje förskolebarn får göra,dom ska kolla syn,hörsel,vikt,och höra med barnet hur dom har det i skólan och så.
det skall bli ett intressant möte! få se vilken skolsköterskan är...
åsså är det ju thomas födelsedag imorgon oxå! barnen skall få ge han paket när han kommer hem ifrån jobbet...
hampus och jag ska passa på att baka lite mera för att ladda in i frysen ( den börjar att bli ganska så sprängfylld nu..) medans anton är på skolan,han har ju bara kort-dag imorrn,så sedan skall vi hem och göra ett skidspår på våran baksida,som inte är direkt liten...endast 5000 kvadrat.... så det blir ju en liten bana iallafall..hehe...

måste passa på att sända min lilla moder en tanke... hon har fått nån hemsk infektion i munnen,så hon har så ont,åsså har hon fått värktabletter som hon dessutom mår illa av...stackars mamsen..kram på dig!

nu skall jag "surfa runt" lite innan det är sängdags... kram!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Sovgott sockertopp!

2007-11-22 @ 22:21:14
Postat av: Fadern

Jaa det var kul på berget i dag, dom är verkligen på bettet våra gopojkar efter en hel dag på skolan o dagis, jag har snott dom två nya bilderna av grabbarna,så dom ligger i min familjemapp nu :)
gonatt.

2007-11-22 @ 22:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0