bror duktig!

läste idag på min lillebrors blogg att han bestämt sig för att sluta snusa,han hade visst inte tagit en snus sedan i måndags kl 14...MYCKET bra gjort broder ! det kallar jag karaktär av högsta klass!
själv slutade ju jag och snusa när jag väntade hampus,och höll uppe med det i hela 2 år,men vad gör jag? jo jag började igen...MYCKET dumt gjort av mig... men jag har ju iallafall bevis på att jag klarar av att sluta,nu är det bara viljan.... och den har jag inte för tillfället..tyvärr! jag tycker ju personligen att det är sämre att röka,för då förstör du för så många andra omkring dig ,med passiv rökning och annat... men med snusen förstör du endast för dig själv och ingen annan...och ajg är även medveten om att nikotinhalten är högre i snus än i cigaretter.

imorse for jag och lillen upp & hälsade på pappsen en sväng innan jag skulle lämna han på dagis vid 10,vi hade mycket trevligt !

när jag lämpat av lillen på dagis,utan varken skrik eller gråt ,( det börjar att arta sig...) så åkte jag hem och drog igång stt städande av sällan skådat slag ! jag hann med att damsuga hela nedervåningen,torka golv,tvätta,hänga tvätten,plocka ur diskmaskinen + en hel del annat småplockande,och allt detta hann jag med innan jag började jobba kl 13 ! vad finns att säga om det annat än världsklass!
nu känns det väldigt skönt att man städat upp det allra värsta innan thomas fyller år på fredag iallafall!
men vi har bestämt att vi skall fira honom och bjuppa på tårta och sånt på lördag,eftersom thomas inte behagar att vara hemma på sin bemärkelsedag... först är det jobb,sedan har dom match på kvällen... men den tänker inte jag och ungarna gå och se för vi tänker sitta och gosigosa i soffan och äta godis och titta på idol,så det så!

imorrn jobbar man till 15 sedan är jag ledig ända tills på måndag kl 13.jihooo!!!
känns väldans härligt måste jag säga!
hoppas på att milo kommer och besöker oss litegranna då i helgen innan brodern börjar att jobba på måndag...
jag tycker faktiskt att det är på tiden att dom lämnar han en stund,typ en dag,hos oss...så att man får chans att gosa littegranna med han.... :D

nu skall jag ner och krypa ner i sängen och kika i panduro-katalogen jag beställde förra veckan som låg i brevlådan idag-jihoo! så mycket braiga grejor och pyssel i den ..... jag vill ha ALLT !
ha det gott alla goiga och trevliga människaor som  ägnar en stund av deras dag att läsa min lilla blogg !

Kommentarer
Postat av: Angelica

Nu har jag skrivit alla julkort! Ha det bra på din långlediga helg, sovgott!!

2007-11-21 @ 22:37:09
Postat av: storasyster

haha,jag skrev klart dom igår !! :D saknar dig lillstumpan,vi måste ta en fika nån dag...

2007-11-21 @ 22:43:10
Postat av: Jimmy

Jodu, karaktär av högsta klass...det låter som en bra beskrivning av mig! ;)

HAHA.."lämnar han en stund, typ en dag" Jo, tjenare.
Det kommer dröja lääääänge innan jag vill lämna bort han. Han vill ju va med sin pappa hela tiden ;)

2007-11-21 @ 22:54:13
URL: http://blogg.elektroniskmusik.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0