full fart dagen !

idag efter att vi hämtat anton på skolan,for vi upp på sjukhuset och fick äntligen se den lille bebben.. ååå så söt han var ! man blev ju störtförälskad i den lille,som jag förresten tyckte såg ganska stor ut med tanke på hans vikt! jag fick t.o.m. hålla i han!! och jag såg även dom två berömda tummarna på vänsterhanden !

sedan kom min vän abbe och hans två småttingar linn & simon och hälsade på hemma hos oss,det var mycket trevligt,abbe & jag satt å kollade på en massa gamla foton from the old days...... och barnen lekte så att dammet yrde !! betyder det att jag måste städa eller..???

nu är vi hos thomas moder som fyller 51 år och grattar henne,vi har fått god tårta , mycket trevligt !
och även fått hållt i och snusat på lille alexander-som helt plötsligt känns väldigt stor med sina snart 5 månader.....i jämförelse med lille bebben...

när vi kommer hem skall grabbarnas kompisar gabriel & adelia komma till oss och se på idol och äta chips och gotta! det är som sagt full rulle hela dagen för oss !
våra diverse sjukdomar som florerat en tid hemma hos oss,verkar sakta men säkert ge med sig... nu är det bara hesheten som spökar på mig.. ingen feber-den tog slut igår ! jihoo !!!
nä nu skall vi fara hem,skriver mer ikväll samt lägga in flera bilder från dagen som gått !
kraaamm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0