grattis thomas 32 år!

idag är det då den jag delar brevlåda med,dens födelsedag! hipphipp hurra ! själv har han ju knappt vart hemma nåt idag,men barnen hann ge honom presenterna , mellan jobbet och matchen.. han vart väldigt glad,anton sjöng t.o.m. för honom! gulligt tycker jag! vi hade gett honom ett present kort på sportringen och ett par nya handskar och en ny fin mössa !

idag hade vi fin-besök utav milo! hans 1:a besök i hjälta,men tror ni att han brydde sig om den stora händelsen? näää han sov hela tiden,as usual.....
dom skall ju även komma imorrn för att gratulera thomas,man får ju hoppas att lillkillen behagar att vara vaken då iallafall! hampus ville t.o.m ge bort sin vattenflaska till milo...han tyckte att han skulle dricka vatten ur flaskan så att han vaknade... jag tror inte att milo skulle vakna ens om man hällde vatten ur flaskan på honom..hehe..

idag har vi vart ute och lekt och åkt lite spark & skidor i det härliga vädret! guud va skönt det var ute ! hoppas på lika fint imorrn så får det bli en repris då!
imoorn kommer ju hela våra stora familjer och skall utfodras med fika & tårta,i.o.m thomas födelsedag!
så jag och grabbsen har bakat lite mera idag.... idag blev det " makalösa makroner" det är typ att man tar två små platta kakor,som amn bakat av malda sötmandlar & socker & äggvita,sedan gör man en smarrig smörkräm som man kan dela upp och färga ena bunken med rosa,och den andra grön.sedan lägger man smörkräm emellan två kakor och trycker ihop! dom blev väldigt färgglada och fullproppade med härliga kalorier....

ikväll ahr vi som vanligt fredagsmyst,och tittat på idol,och jag måste erkänna att jag fick ståpäls av flera framträdanden...dom är duktiga dom små idolerna!
nu måste jag ner och se vem som åker ut... jag vet att det blir andreas som får åka hem idag.....tror jag...

Kommentarer
Postat av: Angelica

Haaaallå! nej, hos oss har det varit jättekallt och blåsigt idag :O/ Jag tycker att Andreas gjorde bort sig när han börjar prata om att han gjorde ett bra framträdande trots sin förkylning, man ska inte hålla på att skylla på annat i tv:n tycker jag!! Marie var ju duktig med sin skunk anansie, det är en sådan himla bra låt tycker jag. Fick gåshud av den! Ha en toppen dag imorgon!!KRAM!

2007-11-23 @ 22:21:29
Postat av: Fadern

Som vanligt så gjorde folket bort sig med röstningen i idol, nu är min favorit borta,får hålla på Amanda o Marie till finalen.

2007-11-23 @ 23:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0