lussebullar!

idag blev det äntligen lussebullsbak i huset! båda grabbarna och jag hjälptes åt att baka,och vi hade så himla kul! många bullar blev det....
hampus & anton ville promt baka mini-lussebullar till lille milo,som han kunde äta när han blir 1 år,som dom sa...hmmm..det blir en frysning på dom bullarna tror jag! men dom tog med bullarna till brorsan & bettis när vi åkte dit efter bullbaket,och det blev uppskattat!

hos brodern var jag snabbt framme och tog milo ifrån honom! och så skönt han sov på min arm.... han hade hållt på och härjat i natt igen,men så fort jag tog honom så blev han sååå lugn så ! och sen sa brorsan att så fort vi åkte därifrån så hade han börjat bli småputt igen ... det betyder att jag bara MÅSTE  få hålla honom varje dag...hehe.. bettan bjöd även denna gången på go-fika ! tacktack!
och hampus lekte en lek hela tiden vi var där... han tog en av milos smånallar och virade in den i filtar och gick och kramade och pussade den,det var HANS bebis sa han och sedan skulle vi alla i tur och ordning pussa på den ! fast han vågade inte låta bettan pussa på den..tror att han var rädd att hon skulle ta den ifrån han....hehe.
sen åkte vi en sväng till mor & far och hälsade på,och hampus passade på att bada badkar! ( som vi inte har )
det blev endast en kort visit hos dom idag,så jag har lovat grabbarna att vi skall vara där en lång stund imorrn , åka pulka & annat skoj!

sedan for vi hem för att käka middag,för att sedan åka till thomas lillasyster cissi som fyller hela 18 år idag ! hipp hipp hurra !
hon hade fått mycket med fina blomkvastar,pengar och annat som är attraktivt för dagens ungdom...
när vi for hem därifrån,stannade thomas kvar , för att han,thomas moder,jörgen och ett gäng av cissis kompisar skulle ta ut cissi på restaurang och käka och sedan till krogen för en riktig party-natt !
hoppas dom har skojsigt allihopa!
mor & far & broder & bettan var oxå ut och käkade,jimmy var lite orolig hur det skulle gå med att ha med milo på hans första restaurang-besök,men jag pratade med honom,jimmy alltså,nyss och han sa att milo hade sovit sig genom hela middagen ! va? vikken otroligt snäll bebbe!

jag och grabbarna har haft en riktig mysig kväll med godis,ostbollar,popcorn & dricka! åsså fick dom vara uppe ända tills kl 22 så dom var så nöjda såå !
nu ska jag ner och läsa en god bok !
goodnight sweethearts !

Kommentarer
Postat av: Bettan

Lussebullar?? Var det inte "russinbullar"? :D

2007-11-18 @ 18:31:02
URL: http://www.bettansbetraktelser.se
Postat av: vickan

jamenvisst ! russinbullar...så var det juh!

2007-11-18 @ 21:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0