migrän,födelsedagsfirande & eldsvåda!

vilken dag det har vart idag ! det är ju nästan att man skulle kunna gjort en såpopera av den...hehe..
morgonen började med att jag klev upp med en hejdundrande huvudvärk,så att jag på fullt allvar trodde att jag skulle till att få en hjärnblödning...sedan börjar jag att spy som en gris!
kunde heller inte ha en lampa tänd i huset för att då kändes det ännu värre,så summa summarium : jag har haft mitt livs första migränanfall! aldrig mer skall jag klaga på de människor som tjatat hit och dit om deras migränattacker...mitt värsta satt dock bara i ca 5 timmar,det finns ju dom som har det i flera dygn...stackars,stackars människor säger jag bara....

just när jag slutat att vomera började alla människor som ville gratulera min kära sambo att välla in...som tur va så mådde jag iallafall lite bättre så pass att jag kunde serva med kaffe & tårta och dyligt !
det har vart en alldeles förträfflig dag med alla nära och kära som kommit hit till oss! och ungarna har varit i himmelriket,för att båda deras kusiner,alexander & milo var ju här samtidigt,så killarna var alldeles speedade och visste inte vart dom skulle ta vägen , eller i vilen ordning dom skulle pussa och krama på småttingarna!
det har vart sååå mysigt med alla barn i huset! och sedan kom ju små-grannarna förbi och fikade en sväng oxå!

när alla festligheter tagit slut och thomas och jag gick och plockade undan litegranna,hör jag plötsligt hur thomas skriker: jävlars! och sedan hör jag anton: ner på golvet allihopa,det brinner!
vad hände? jo en av våra väggljusstakar hade brunnit ner och manchetterna tog eld och ramlade på golvet,där dom fortsatte brinna samt att blomman bredvid futtade eld lite oxå !
det var ju inte nån jätte-eldsvåda direkt men... och så tyckte jag att anton var så gulli och duktig som visste att vad man skall göra om det brinner,är ju precis det han sa: ner på golvet allihopa! min duktiga kille...

nu skall jag ner och fixa lite med grabbarnas foto album,som jag håller på att uppdatera...
goodnight ! ( med förhoppning om en migrän-fri morgondag...)

Kommentarer
Postat av: Fadern

Huva va hemskt,va FÖRSIKTIG med ljus, tur att ni har anton som styr upp och ger order vid sånna här olyckor. Hoppas att du mår bättre imorron,gonatt.

2007-11-24 @ 22:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0