på utflykt !

idag har jag och hampus lille mannen tagit det ganska lugnt...pysslat lite,fixat klart advent....gjort mera julgodis...och myst medans vi väntade på att hämta anton på skolan.
när vi kom till skolan visade det sig att anton vart hembjuden till erik,för att få åka fyrhjuling o tolka med bobben ! tror ni han ville med mig hem då??? NÄÄÄÄ!
såklart fick han åka med erik hem till granvåg....ni skulle sett så lyckliga grabbarna blev och kramade och pussade! varann.
så då blev det ju för lillmannen och mig att vända hem till hjälta igen....
väl hemma så gjorde vi varm choklad och mackor och tog pulkan och gick ut i våran skog på en liten utflykt !
hamous tyckte att det var jätteroligt att bara få vara med mamma på utflykt ! smilbanden var uppe vid ögonen hela tiden även fast det var 14 grade kallt....då har man kul !
vi satte oss i snön på en filt och fikade och det var hur mysigt som helst !

idag har även jag tränat att läsa med anton ! vid matbordet satt han och småläste helt riktigt på mjölkpaketet...wow! så efter middagen tog jag fram en lättläst bilder bok och så fick han sitta och ljuda orden först och sedan så läste han ! min duktiga älskling....

imorrn skall mamma & pappa vara barnvakt för thomas & jag skall till s-vall för att handla julklappar hela långa dagen.... det kommer att bli kul ! finns risk för att jag går loss ordentligt inne på barnens hus.....

har på begäran oxå lagt in några julgodisrecept...men inte alla..några är hemliga...hehe
nu börjar heroes! måste gå! eller flyga.........hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0