visst var det en sanndröm-nästan iallafall.......

imorse berättade jag ju om min dröm jag hade inatt,och döm om min förvåning när jag pratade med brodern vid 10 snåret imorse,så talade han om att bettan HADE haft verkar sen 3 tiden inatt......vad säger man om min träffsäkra dröm...världsklasss!!
tyvärr så ringde brodern igen vid 15 tiden och var upprörd och frågade om värkarna kunde lägga av bara så där,för då hade hon inga värkar helt plötsligt,och jag svarade att visst kunde dom göra det....kan ju dra ut i dygn sånt där....jimmy vart besviken ,nu när det hade börjat så bra inatt och allt....hehe...
jaja,nog tror jag att bebben ser dagens ljus under det närmsta dygnet iallafall !!

och idag har en annan stor grej hänt.. anton tappade ÄNTLIGEN sin första uppe-tand,som han har kämpat med i evigheter att få loss!

innebandy matcher har vi hunnit med ikväll oxå..två st vart det t.o.m ! tyvärr så förlorade grabbarna idag,men dom är så himla duktiga och kämpar på som tusan ! dom är ju faktiskt minst oxå...men dom är ettriga små spelare,som inte ger sig i första taget ! dom är helt enkelt kanonbra !

jobbet flöt på himla bra idag ! även fast man kände sig sliten efter helgens arbete, jag jobbade ju bara till 12 sen hade jag två utbildningar på e.m. en livräddarutbilning-som var helt kanonbra ! och sedan var det demensutbildningen som jag skall gå fram till jul. den var som den brukar väldigt lärorik! jag gillar starkt att gå alla dessa utbildningar som vi blir erbjudna och försöker att få ta så många som möjligt !
det ger ju en möjlighet till höjd lön oxå.och det är inte helt fel....

nu skall jag ner och se om tandfen varit  och tagit tanden och stoppat dit en guld-tia.....spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0