fotodags på dagis!

idag har lilla gubben-hampus fotograferat sig och sin grupp,duvan.
jag var lite rädd att han skulle vägra, eftersom han har verkat fått en sorts " jimmy-gen" dvs att han hatar verkligen att vara med på kort! han sa till mig igårkväll att han minsann skulle räcka ut tungan till gubben som fotograferade !
well,det hela hade till slut artat sig bra tror jag,för han sa när jag hämtade på dagis att det hade varit  en farbror som var rolig och klätt ut sig till giraff som hade fotat dom ! och det vet ju alla att fotograferande giraffer funkar utmärkt...

son nr 1  har lyckats att hamna på tidningen ångermanlands nätupplaga oxå! hans klass var på teater på skolan och där var oxå tidningen och fotade den hänförda publiken!

ikväll har grann-kidsen varit på visit igen ! denna gången målade vi samt målade fötterna på dockor och gjorde fotavtryck på papper-mycket roligt ! mor & far kom även dom på en blixtvisit och lämnade igen hampus älskade kvast,som hade blivit kvar där sen igår,och det var ju en ren katastrof för honom kan jag säga !
dom hade även köpt en lära-skriva-bok till anton,som blev mycket uppskattad av mannen i fråga !

imorrn sla jag till optikern ! jihoo ! ÄNTLIGEN  ska jag pröva ut nya fina glasögon,hoppas att jag hittar nåt bra bara...
nu ska jag lägga in några nya receot ! tjipp på er !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0