ledig!!

japps idag är man ledig!,men inte kan man sova länge för det inte!
upp i ottan o fixa skolväskan till anton,sen väckning av barnen,som tur är så går det oftast smärtfritt till att få upp dom!
sen skjutsade jag och hampus anton till skolan och sen hem igen.
hampus tycker att det är jättekul att reta sin storebror att han får vara hemma med mig,och inte anton som då måste gå till skolan ! i överhuvudtaget så är en av hampus favoritsysselsättningar at  reta anton för det mesta,,, man kan förstå att anton blir mäkta less på sin lillebror ibland..men för det mesta så är dom så söta med varandra,anton fick t.o.m en puss av hampus när vi for från skolan,,gulligt!!!

idag funderar jag på att baka frallor samt att städa lite. detta med städningen vet alla småbarnsföräldrar ,att det spelar ingen roll hur mycket man städar så blir det liksom aldrig reda i oordningen iallafall!!!
men man plockar på ändå,i hopp om att nån gång i framtiden kanske det kommer att se välstädat ut ändå!!

och bakningen är min sambo lite lack över därför att våran frys innehåller mera bakverk än mat! vadå? det är ju skojigt att baka! tyvärr bakar jag mera än vi äter upp!


Kommentarer
Postat av: Tjosan43

Det låter som om dina små grabbar är ena riktiga goa pojkar och att de bråkar ibland är väl ganska naturligt antar jag =)

Men vad gäller bakningen så måste jag nog hålla med din sambo.. att ha mer kakor än mat i frysen låter ju inte som det allra smartaste precis, speciellt då man inte ens äter upp alltihop.. det är ganska så mycket slöseri med pengar, tycker jag i alla fall...

2007-12-07 @ 00:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0