god förmiddag!

nu så är vi uppe på skedom & hälsar på , efter att vi har vart på VC nu till morgonen.
Barnen verkade inte ha några bakterier iallfall, och det är ju tur för dom ! utan läkarn sa att det nog rörde sig om en stark virus-influensa, som kan sitta i ett par veckor, men de verkar vara på bättringsvägen, de var feberfria imorse, och det är ju ett stort plus! bara hoppas att det inte blir som vanligt, att febern kommer som på beställning ikväll.... men det tror jag inte.
T han hade bakterier, dock inte samma som mig verkade det som, för han fick en annan sorts penicillin.
så nu är det bara att fortsätta med mollipect & alvedon för oss alla, sedan så ska vi nog vara friska & krya in no time!  :)
idag gör vi inget speciellt.... bara softar & tar det lilla lugna, ikväll ska jag följa Anton på det dära badhus.kalaset som han var bjuden på, vi får se om han får bada....
sedan är det tv-kväll med godis & chips som gäller! det är ju det kuliga tv-programmet " talang 2008 " och det är ju helt galet !  mkt underhållande....
nu är både T & jag lediga i helgen och det är ju alltid trevligt ! får se vad som man kan hitta på.... vi har ingenting inplanerat iallafall, så är det nån som har några förslag på vad vi kan hitta på så fram med dom !
nu ska vi snart bege oss hemöver...
see u soon !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0