jobbet väntar mig imorgon.....

ja, nu börjar man ju nästan, men bara nästan att känna sig som människa igen! the drugs gör sin verkan....hehe..
killarna verkar det gå lite sakteligare för.... ja, eller Hampus han är ju i det stora hela nästan helt frisk, men Anton, den stackarn har legat i soffan exakt hela dagen, tills nu när han gick in och la sig i sin säng... mina små-älsklingar....
men lite roliga grejer har hänt iallafall! jag har hittat åt en gammal klasskompis på facebook...återigen denna facebook....  :)
som jag har haft lite mailkorrespondens med sedan gårdagen, mycket roligt att se och höra vad gamla vänner har för sig nuförtiden! denna vännen håller på med musik i stockholm,verkar gå väldigt bra för dom oxå! kul!
idag har vi inte gjort så himla mycket annars...... mest tagit det lugnt åsså har jag faktiskt orkat att städa upp i den stora röran som har blitt här under dessa sjukdagar!  känns skönt det oxå, att ha det gjort.

nu har vi dragit igång kvarters-cirkusen igen oxå! nu har vi fixat lite inneträningstider, innan det är dags att flytta oss utomhus, barnen lär nog bli hyffsat glada över att jag drar igång träningen igen, dom har ju liksom vart på mig hela vintern och frågat när det är dags att börja fotbollsträningen igen.... hehe.. men nu så är det på g !
nää nu väntar sängen på mig!  kram på er alla goa människor!

Kommentarer
Postat av: Madde

Hejsan!!! Vad skönt att ni börjar bli friska igen, vi skulle väl kunna ses nån dag:)

2008-04-08 @ 17:27:01
Postat av: vickan

Madde: Absolut! nu är det länge sedan vi sågs! vi får kolla in en dag när vi är lediga,jag är ledig denna vecka:fre-lör-sön.

2008-04-08 @ 20:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0