Valborgsmässoafton!

goderafton mitt herrskap!
direkt efter jobbet idag så hämtade jag älsklingarna , sedan for vi upp till mams & paps,för att äta en god middag tillsammans med dom & Bettan & Milo, som var ensamma eftersom Brodern jobbade kväll.
vi hade mycket mysigt....och ett helt underbart väder! grabbarna satt på uteplatsen och njöt av middagen,som vi oxå gjorde!
sedan tog jag killarna och for ut på en liten cykeltur runt kvarteret på skedom,mysigt hade vi!
efter maten blev Milo trötter, så Bettan tog honom i vagnen och traskade hem,och vi åkte ner en sväng på hågesta för att kolla in eldandet där, en himla stor brasa hade dom där! :)
där blev vi endast en liten stund, eftersom Anton fick magknip, stackarn...så vi åkte hem, för att fortsätta vårat smällande av raketer hemma! vi hade väldigt skojigt måste jag säga, och jag gillar skarpt att  smälla smällare,fast än jag är gammal......  :)
grannarna hade världens majbrasa dom oxå,som vi kollade in ett tag,tills vi tyckte att det var dags att gå in & göra oss klara för sängen, då var klockan endast 22:15..... det blev alltså en låååång kväll för killarna!  men kul hade dom haft iallfall!
måste berätta vad min Lilleman gjorde igår...... jag kom på honom & granntjejen , som är ett år äldre, att stå och pussas & höll om varann jättemycket!  guuuuud så söta dom var..... Hampus han kommer att bli en riktig hjärtkrossare han...hehe... springer runt & pussar brudar endast 4 år gammal, var skall det sluta nånstans..??  :D
Anton han är i " tjejbacills" åldern han..... han går mest runt och är cool hela tiden....hehe... och tycker att jag är pinsam när jag sätter igång och sjunger & dansar & flamsar på som jag brukar....hehe..
nu skall jag läsa lite i min suvve-bok: "  Den vita massajen " superb !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0