goafton!

ikväll har vi vart på simskolan för första gången med Hampus!
det var jätteskoj, han var hur nöjd som helst!
det var väl cirka 10 barn och de var alla lika andaktsfulla inför de kommande prövningarna...  :)
Anton fick ju hänga med han oxå, han plaskade på i stora bassängen, han är ju så himla duktig på att simma nu!  kan inte fatta att han lärde sig att simma när han var 5 bast- helt ooootroligt!  :)
men det verkar ju faktiskt som om Hampus kommer att lära sig väldigt snabbt han oxå, det är några riktiga fiskar vi har fått till barn !  :) men så har dom ju en mamma som är värsta simmarn oxå!  hehe....
och idag har jag fått tillbaka torktumlaren av älskade pappsen!  han fixade den! :)  jipppiiiii äntligen har jag en fungerande tumlare, jag har t.o.m letat saker att tvätta nu ikväll, för att jag ska få testa den, och nu så går den för fullt ute i tvättstugan, känns så himla bra!  tack pappa, du är guld värd!
jag har silat den dära äppeldrickan som stått i tre dagar ikväll oxå, den vart himmelens god måste jag säga!  väldigt syrlig & läskande!
och idag har jag fått veta en hemlis............  sååå häftigt!  den det berör sänder jag mången kramar till!
fick en inbjudan idag av min granne, siv-britt , hon skall ha någon sorts visning hemma hos sig, bl.a en spikmatta.... som man ska ligga på och bli " masserad/ torterad "  låter läskigt, men jag har läst om de dära spikmattorna, och de ska faktiskt vara riktigt bra för personer med ryggproblem, så jag & mamma ska gå och bli introducerad om detta på söndag, känns spännande!  :) om inte annat bjuder hon på kaffe, och det är ju aldrig fel!  :)
imorrn jobbar jag kväll..... jag gillar att jobba kväll, det är avkopplande på nåt vis....
våran granne Johannes fyller hela 4 år imorrn oxå, så T & grabbarna ska dit på tårta & ge han presenten jag fixat iordning!  hoppas att han kommer att gilla den..... det är en dvd- "  piggley winks"  broder & betta vet vad det är....  :)
tror ni inte att han kommer att gilla den? det tror jag, alla barn gillar" pelle gris!"
nu skall jag lyssna lite till det underbara ljudet av en fungerande torktumlare...... sedan läsa lite & soooooova!
puss & kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0