Träning & Hallonplock!

hello!
idag vaknade hela huset mkt sent......jag var först upp, vid 11, hehe... sedan kom barnen en efter en vid 12 & 12:15... T var sist som vanligt upp vid 13... :)  killarna var helt slut efter allt showande igårkväll!  :)
idag har det varit kompisdag härhemma, grabbarnas polare har avbytt varandra, de har haft det väldans skoj .
ikväll var det dax fotbollsträning, så här i semestertider är det alltid as dåligt med deltagande på träning, men det var iallfall sju tappra spelare som kom, så vi spelade & gjorde lite övningar, det märktes att barnen har saknat spelandet, för de var hur glada som helst hela träningen!  :)
efter träning for vi upp på skedom en sväng, sandra & Liam var där, och sandra hade köpt as-snygga brallor till mig på urkult!  :)
jag spelade fotboll med barnen på fotbollsplanen en sväng, sedan så cyklade jag & mamma iväg till " the secret hallonplejs" och plockade hallon-massa hallon!  :)  nu har jag frysen full med goda bär.
jag & mamma kom tebax till huset vid 22 tiden & då ville killarna oxå ut & plocka hallon, så vi gick en sväng med dom till skogs oxå! vid 23 tiden tyckte jag att det var dax att fara hemöver... mamma & pappa min behöver sova, eftersom dom jobbar praktiskt taget dygnet runt, så de behöver nog all sömn de kan få!  :)
... ja nu så är man inne på sin sista semestervecka oxå!
himla fort har det gått, men jag tycker att vi har haft det himla bra hela semestern igenom- både med väder &  aktiviteter! åsså har vi ju faktiskt tagit det lugnt & skönt oxå.... sovit läääänge på morgonen....härligt!  men snart är det ett minne blott-när skolan börjar för anton igen! men jag tror faktiskt att han längtar liiite tills skolan börjar! att få börja i 1:an... det är stoooort det!  :)
nu skall jag läsa en sväng!
kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0