tjolahopp !

har nyss vart inne på en as-bra blogg!  Katrin Schulman....hon är ju tok-rolig den tjejen,och har ju bara en sisådär tiotusentals läsare varje dag.....shit ! då skriver man riktigt bra !
nyss så har jag slängt ihop en ny sorts muffins...med dumlekolor i !  luktar helt fantastiskt måste jag säga!  men jag ska inte smaka......måste spara tills Antons 7 årsdag.... jag är ju en ond person om jag äter upp min sons kalas- muffins.....hehe.....eller inte....
idag har vi vart uppe på skedom och norpat Milogubben! jag & ungarna tog han i vagnen och traskade iväg, och lämnade Bettan hemma alldeles själv....muhahahahahaha....!!!
vi hade såååå mysigt med honom,så tog vi en sväng in till mor & far och fick käka middag där oxå!   perfektemento!
vid sisådär 17 tiden så drog Milo av en kaskad-spya av sällan skådat slag!  så hans fina kläder var dränkta i spya..... så då fick jag tyvärr traska tebax med honom till bettan för ett nytt klädombyte...fick där kaffe av Bettan , samt en god pratstund! :) härlligt att prata av sig ibland & spy galla på folk.....hehe....eller hur ?
sedan fick jag fara tebax till modern & fadern för att tacka för mat & gott sällskap, samt sedan sticka iväg och träna lite, så T fick ta andra bilen & ungarna & fara hemöver!
det var skönt att träna måste jag säga,tyvärr blir det ibland för långt mellan gångerna.....
imorrn ska vi eventuellt till kattis, hoppas,hoppas att hon är friskare!  jag behöver en surrar stund !  :D jag kan ta med semlor om du vill kattis? blir du piggare nu då?  hehe...
nipp gonatt på er!  och ni, kolla in Katrin schulmans blogg!  kanon!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Äh, fy fan. Jag satt precis idag och ondgjorde mig över hur jävla störd den där Katrin verkar vara. Är man gift med cepe-alex så kan man inte vara riktigt frisk.

2008-02-06 @ 22:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0