klantarslet....

...det är jag det! i egen hög person.... nejdå,inte fullt så hemskt är det. så här var det att vi har ju vart på innebandymatch ikväll,och när vi skulle till att fara hem,så vart det lite stressigt & bråttom sådär som det kan bli när man är sisådär 40 ungar & 30 vuxna som trängs bland skor & jackor,så jag tar vad jag trodde var antons dojor och far hem.... men när jag kommer hem och plockar ur bilen,så har jag helt plötsligt två par likadana skor !!! shit,ett barn vart alltså utan skor där....... som tur va så stod ett telefonnr i skorna , så jag kastade mig på telefonen och sa helt panikartat till den lte roade personen på andra sidan luren: jag har tagit era skor!!!! men nu har jag vart till stan och lämnat igen stöldgodset!  :D

matchen ikväll var helt suvve! dom kämpade på som vanligt,men några vart riktigt förbannade för att vi förlorade...men dom blir faktiskt bättre och bättre och det försöker jag att förklara för dom! jag tror noig att barnen tycker att det är i det stora hela väldigt roligt att spela! :D milo & gänget var oxå på matchen, för första gången,det tyckte anton var jättekul  och han sträckte upp sig ordentligt för att visa brorsan & bettan hur bra han var! och jag fick gå runt och visa upp lille milo för alla som ville titta! stolt faster, sådär ni vet!

imorrn är jag äntligen ledig! sköööönt...... jag & hampus skall mysa som bara den med milo,i flera timmar!..hör du det bettan??? minst två-tre timmar MÅSTE du vara iväg......hehe....

jag fick reda på en mkt trevlig sak igår oxå! jag har ju trott hela tiden , och ställt in mig på att jag måste läsa in både naturkunskap och matte innan jag söker sjuksköterske utbildn. MEN det behöver jag inte!! i och med att jag är undersköterska och har haft medicinsk grundkurs,samt omvårdnads kursen redan så behöver jag inte läsa in någon naturkunskap! jippiii! det är bara det värsta kvar att fixa då....matten...... men,men jag har ju nåt år på mig att fixa den, så det ska jag nog klara av!
nu skall här städas ihop litegranna! puss puss på er alla!

Kommentarer
Postat av: Ewa Moberg

Tack för igår. Fin bild. Vissa var ju alldeles för sur för att vara med på kortet... Han ångrade sig när vi kom hem att han varit så sur. Hoppas på bättre humör nästa gång. Ha det bra, vi hörs.

2008-01-15 @ 09:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0