motion!

nu har jag vart duktig tycker jag!
efter skollämning,så for jag och handlade,sedan när jag kom hem så låg hampus och thomas  och sussade sött,så då tog jag mig i kragen,tog stavarna och traskade iväg in i skogen!
det  var så härligt må ni tro! jag hann nog med att avverka iallafall cirkus 5 km....och det kändes att man inte rört på sig så mkt under alla svullar-helger som har varit..... men att man blir trött, betyder ju att det gör någon nytta med kroppen iallafall!
igår när jag var på affärn så köpte jag även,hör och häpna: nutrilette...ja ja, jag vet...." varför köper du sånt där,det funkar aldrig.." men grejen är den att det funkar på mig, jag byter ut nåt enstaka mål under dagen,och jag brukar tappa ett par kilon rätt snabbt.... jag behöver den där lilla knuffen, att tappa ett par kilon fort,sedan brukar jag komma igång med både maten , och motionen! hoppas att det funkar denna gången oxå!
grejen med mig att jag har lika lätt att gå ner i vikt som att gå upp....man skulle väl kunna kalla mig en jojo-bantare antar jag....och  att det inte är bra för kroppen att gå ner många kilon fort,och sedan gå upp några efter ett tag,det vet jag.... men jag mår iallafall bra av att kilona rasar snabbt! man får ett annat sorts självförtroende...man ser att man klarar det! nu har jag satt ett mål att droppa 10 kg hoppas jag , innan sommarn...får väl se hur det går....hmm...
nu skall jag mysa lite med hampus,ikväll skall jag jobba!
hej hopp på er alla!
TACK mamma & pappa  att ni kommer att passa barnen i helgen när vi jobbar,ni är såna SUPERPÄRLOR! bara så ni vet....PUSS! / dotra eran!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0