ute dag!

idag har vi vart utomhus i många timmar! det var så himla skönt ute,solen lyste ju t.o.m!
vi for upp på skedom  och parkerade bilen hos mor&far sedan tog vi bobben & stjärtlapparna och vandrade iväg.... det första vi gjorde  när vi kom bort till J+B gata,var att träffa på Bettan som va på väg ut med milo,så då vart vi kvar en stund så jag fick surra lite med henne och grabbarna hittade en väldans bra snöhög att springaupp & ner i....tänk att en snöhög kan vara så rolig..? !hehe...
sedan gick vi iväg till dagiset,som har en jättebra pulkabacke! och där åkte & åkte & åkte grabbarna kan jag säga!! vi hade väldigt roligt! mor& far kom bort dit en sväng oxå,och lekte.....hehe..
efter ett par timmar vände vi hemöver till mor & fars hus,men först så gjorde vi ett stopp hos jimmy & bettan för att kidnappa milo med oss......bettan stod och bakade, så hon hade inte en chans att hinna stoppa oss!  :D
så gick vi bort till mams & paps för lite kaffedrickande!
anton & hampus var såååå stolta så att dom fick dra vagnen med den sovandes milo i!
vi hade tur oxå, för mamma hade gjort  en av mina favvorätter: kroppkakor!  så då passade vi på att äta middag där! tacktack!
väl hemma i hjälta, mätta , nöjda,och trötta av all friska luft vi hade fått idag,så bakade vi semle-bullar och kastade in i frysen.....så nu är vi redo för fettisdagen!!  gjorde några till mamma & pappa ,samt ett par till brorsan & bettan oxå!
jag gjorde några jättesöta små minisemlebullar som jag tänkte bjuda på när anton fyller 7 år,dom vart jättegulliga...
tänk att min lill-popp snart blir 7 år....herregud vad tiden går fort.....ja,ja, jag vet, det låter som värsta klyshan...men det är sant!
imorrn bitti väntar jobbet igen, efter alla sjukdomsdagar...hoppas att vi här hemma i huset får hålla oss friska i allafall , ja låt oss säga, kanske ett par månader..... nu får det vara nog med sjukdomar tycker jag!
det är match för grabbarna igen oxå,hoppas på en vinst till....
god natt everybody!

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Ååååhh... tänk att det snart är fettisdag. Och att det snart är soligt varenda dag (nästan). Vi har isen 50 m från huset och där brukar vi elda, grilla å pimpla så länge det bara går. Hade nästan glömt hur trevligt det är ute, när solen lyser, men denna helg kom jag på det igen!
Ni får komma upp nån sån där sol-dag framöver!
Ha det bra, så länge!

2008-01-28 @ 09:51:14
Postat av: vickan

ja! vi får hitta en dag framöver nångång... det vore jättekul att få komma & hälsa på nån gång! :D
ska inte bebben ta & titta ut snart, den har nog väääligt tråkigt där inne..hehe...var det inte så? :) ha det bra nu ! kram!

2008-01-28 @ 15:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0