Apelsin & Chokladrutor!
150 g smör
2 apelsiner
2 ägg
2 dl socker
4 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
60g geisha-apelsinchoklad
glasyr:
50g smör
3 dl florsocker
5 msk kakao
2 msk vatten
1 äggvita
40 g grovriven geisha-apelsinchoklad
1. smält smöret,finriv apelsinskalet, pressa saften ur apelsinerna
2. vispa ägg & socker pösigt,blanda i apelsinsaft,skal,& smöret
3. blanda de torra ingredienserna & grovrivna chokladen,vänd ner i smeten
4. häll smeten i en 20 x 30 form, grädda 175 i 30 minuter
5. rör ihop glasyren & bred över den svalnade kakan!
6. strö lite hack-choklad över!
2 apelsiner
2 ägg
2 dl socker
4 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
60g geisha-apelsinchoklad
glasyr:
50g smör
3 dl florsocker
5 msk kakao
2 msk vatten
1 äggvita
40 g grovriven geisha-apelsinchoklad
1. smält smöret,finriv apelsinskalet, pressa saften ur apelsinerna
2. vispa ägg & socker pösigt,blanda i apelsinsaft,skal,& smöret
3. blanda de torra ingredienserna & grovrivna chokladen,vänd ner i smeten
4. häll smeten i en 20 x 30 form, grädda 175 i 30 minuter
5. rör ihop glasyren & bred över den svalnade kakan!
6. strö lite hack-choklad över!
Kommentarer
Postat av: anonym
Du kan verkligen inte sluta äta go saker va?
Trackback