Fiske,Dockvagnsrally & regn-golfning!

tjohej!
idag har det vart fullt upp all day long!  :) först ut på dagens program var kanalfisket för barnen i parken!
både anton & hampus skulle såklart vara med, även liam & albin hängde på!
det gick bra för killarna!  liam & anton fick napp samtidigt, fina regnbågar på dryga halvkilot!  :)
de vart överlyckliga!
vi fick ha fint väder hela dagen vi var på stan, väldigt skönt!
sedan var det dax för hampus att deltaga i dockvagnsrallyt!  det var såå himla roligt att kolla in alla småttingarna som kutade som galningar med väl fastspända dockor i vagnarna! det bästa av allt, var att alla deltagare fick upp på scenen för att mottaga applåder & priser! hampus var mäkta stolt över detta! :)
sen for vi en sväng på lite affärer & så.... sedan upp till sandra & liam en sväng, där vi plockade massa smultron som hampus smällde i sig direkt!
sedan till min moder för att jag skulle skriva ut lite papper tills festen på onsdag...hehe.... kommer att bli sååå kul! :)
där hittade ju barnen såklart en massa kompisar, det bor himla många barn på mammas & pappas gata, det är kul, för det finns alltid någon för ungarna att busa med!
så vi blev kvar där tillls 20 tiden.... då vi kom på att vi hade ju lovat kidsen att vi skulle golfa..... så, ci skyndade ner på golfen, där mina kussar var & min faster, så vi började spela lite med dom, men vi hann endast med tre banor, sedan var det kört.... regnet ÖSTE  ner... men vi hängde inte läpp för detta, utan vi skall spela om golfrundan imorrn, om vädret tillåter!  :)
väl hemma var vi lite trötta & har mest tagit det lugnt med barnen.... men inte har dom somnat tidigare för det inte! nääädå, kl 00:10 slocknade darlingarna! hehe...
nu skall jag sussa oxå!
kramen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0