jag är kär....

... har hittat en sida på nätet som jag blivit helt förälskad i... pagoni.se, det är en butik som säljer pärlor,hängen,koppartråd,mm.mm för att egentillverka  halsband,armband,örhängen mm.mm...... min kompis sandra tipsade mig om den, butiken i sig finns i ö-vik, sandra har börjat pyssla med sånt, så nu har hon gjort mig sugen att börja oxå!  kan ju bli fina saker att göra & ge bort i ex. födelsedagspresenter,det är ju alltid kul att få egentillverkade saker, sådant som ingen annan har,samt att man vet att det är själ & hjärta nedlagt i tillverkandet!

annars idag har det vart full rulle, som igår! :)  hemmadag  med en massa besök, mkt trevligt!
jag har bakat i två omgångar idag, först gjorde jag en äppelpaj tills angel & alfons skulle komma vid 13 tiden, vi surrade på som vanligt,alfons är ju bara sååå söt! :)
sedan gjorde jag & grabbarna middag som vi åt på altanen! myspys.... :)
sedan var det dax att baka kladdkaka, min moster+ väninna lena & hennes son oskar,3 år,samt modern min kom en sväng på kvällskvisten,så då surrades det ännu mera! :)
sedan hade jag lovat grannbarnen & mina egna att de skulle få milkshake,ååå så god den blev! choklad.. mm....
åsså har jag vart duktig & promenerat ikväll ... i spöregnet...jag blev ganska så blöt! hehe... men jag fick ju motion ialfall!
nu skall jag kolla andra irene huss-filmen, den jag såg igår var helt suverän! har ni inte sett irene huss-filmerna ännu, så rekomenderar jag dem starkt!
många regnkramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0