lediga dagen!

har varit riktigt härligt att vara ledig idag! synd bara att det inte blev något riktigt badväder... :( men vi har haft det skoj iallfall!
imorse dök grannpojken upp,han hade tråkigt och ville tillbringa sin dag med oss tills hans moder kom hem,så det gjorde han,och anton blev superlycklig, jacke är ju en utav antons bästaste vänner!  grabbarna har nog spelat fotboll här på baksidan i säkerligen minst fyra timmar idag....pust!
på f.m. dök även Milo & broder upp på kafffe,alltid trevligt!  Milo fick sin allra första gungtur idag oxå..... stort....  :)
vi har oxå bakat idag,det blev först jätte-muffins med kanelfyllnning & äppleklyftor,sedan efter vi hemkommit efter en minigolfrunda med mamma & pappa & brorsan,så gjorde jag bullar!
golfen var riktigt kul!  alltid roligt att smågnabbas med pappa & jimmy om vem som kommer att vinna...denna gången var det jimmy som med nöd & näppe vann!
mina smågrabbar var faktiskt inte långt efter ska ni veta, de har blitt riktiga golf-proffs!
imorrnkväll är det jobbdax igen..... nu känner jag verkligen att det vore dax för en semster.... det är antagligen psykiskt det där... att ju närmare semestern man kommer, ju mer less på att jobba blir man.....
det roliga med jobbet imorrn är att jag fått möjlgheten att få låna Läckbergs nya" sjöjungfrun" !! av en av mina jobbarkompisar,mkt snällt av henne!  :)
nu är det midnatt & dax att sova..... pussipuss!

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Du är nog väl värd din semester nu! Men håll ut, den närmar sig ju :)

Du får även en snart-är-det-semester-så-håll-ut-kram!

2008-07-02 @ 11:39:27
Postat av: vickan

AnnaKarin: tack ska du ha! den värmde! :) ååååå så du kommer att ångra när du haft oss hos dig i två dagar.....hehe... :)

2008-07-02 @ 17:35:58
Postat av: Fadern

Efter många kantbollar hit o dit så hade han(jimmy)turen med sig den här gången men nästa spelrunda vill han (jimmy) nog helst glömma! Skulle man gå efter ålder så är ju grabbarna outstanding :)

kram Morfar.

2008-07-03 @ 00:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0