plockningsdag!

idag ahr vi vart hemma mest hela dagen. barnen har haft kompisar här från lunchtid fram tills nu!
först kom antons kompis Albin hit, sedan kom grannungarna! :)
jag har plockat ordning i förrådet till och från under dagen.... man samlar på sig mycke saker har jag insett.....
T lillebror har flyttat till eget, och hade visst inte några saker nästan, sån tur för oss då, som blev av med lite saker, som han har fått låna! :)
jag försökte få min kära sambo till att oxå hjälpa till, men han hade fastnat vid datorn, så jag grejade själv! jag hittade bl.a ett nattduksbord till Tobbe, en brödrost,diskställ,tavlor mm.mm...... hoppas att sakerna kommer väl till pass!  :)
nu så har jag torkat lite golv & dammat lite, guuud så mkt damm det blir på sommaren!  och grus överrallt.... men detta har jag nästan kapitulerat mot...  :)
ikväll har vi gjort milshakes igen, barnen är helt tokiga i det!
nu håller grabbarna på att softa ner litte framför tv apparaten... de kollar på " spy kids 3 "  en mkt bra film!
sedan skall jag väl se om de vill somna på denna sida av dygnet idag...hehe....

imorrn är det dax för partajet hos helena!
det kommer att bli väldigt kul att se hur många som kommer, pratade med sandra nu idag och det verkar som om det blir minst 20-30 personer!  kul!
undra vad de kommer attt tycka om det som jag & sandra har planerat för dem....hehe....
barnen får hänga med under dagtid imorrn. jag skall dit till kl 13, sedan kommer fest-folket kl 14.... det kommer att vara flera barn med från början på dagen, så då får mina grabbar såklart hänga på oxå!  :)
sedan från eftermiddagen blir det barnfritt.....  då är det grillning & party all night long! :)  får väl se hur länge jag orkar hålla mig vaken...hehe....

till helgen skall jag tjäna storkosing oxå! :)
det var en avdelning på jobbet som var helt utan folk, inga vikarier fanns att tillgå, och då hörde dom om jag kunde tänkas att gå ut extra på min semester...hmm.....  såklart kan man ta lördag & söndag, det blir en hel massa extra tillskott i våran semesterkassa kan jag säga!  och det är värt mkt för oss!  då kan vi göra något extra kul med barnen för dom pengarna, tror att vi skall fara på en tvådagars övernattning med starwars utställning + paradisbadet-paket till ö-vik!!  kommer att bli väldigt kul tror jag!
då gör det inte så mkt att gå ut ett par dagars jobb under semestern! :)
nu skall jag mysa med killarna!
kramar & pussisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0