zzzzzz......

nu e jag trötter..... helgen har vart en tung jobbarhelg...kändes ett tag som om den aldrig skulle ta slut... det värsta av allt känns det som, är att man skall upp & vara på jobbet imorrn bitti 06:45 igen... det är inte kul att jobba tidig måndag efter en jobbhelg.. men snart så är det semester!!  :)
har pratat med sandra ikväll om lite detaljer inför min & barnens resa till henne & Liam i skellefteå,längtar som tokar gör vi!  :)
barnen hämtade jag hos mor & far nu efter nio när jag slutade,de hade haft en toppen dag!  lekt & busats hade det gjorts! :)
anton har fått ett blåöga oxå! på sitt vänstra öga, min pappa berättade att han hade vaknat inatt av att anton grinade, så pappa hade kollat vad som hänt,och  det visade sig att min älskling hade knockat sig själv in i kanten på sängen i sömnen....huvva, stackarn , vilket uppvaknande....
men allt gick ganska bra ändå,förutom blåögat..
jag var förrbi Figos husbygge oxå, och nu ser det ju nästan helt färdigt ut! himla snyggt kommer det att bli... dubbelgarage,tredimentionellt tak,jätte dörröppning fram.stora panorama förnster på hela baksidan..inte rädd för insyn där inte, hehe....
skall bli skoj och se om de kommer att tillringa någon tid där....
eller om det blir ett hus som för det mesta står tomt..
nu ska jag fortsätta på en ny kanonbok som jag fått låna Martina Haags nya " I en annan del av Bromma"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0