gokvälls på er!

nu så har jag nyss pallrat mig upp if rån min gosiga säng, kastat på mig morronrocken & vart ut till glassbilen & shoppat glass!  :)   klart det måste finnas glass i frysen nu när det är sommar & allt! fast idag har man ju inte känt av nån värme direkt..... inte gör det mig nåt att det är dåligt väder emellanåt, det behövs regn oxå! 
idag har vi vart uppe sedan ottan, kl 05:15 klev jag & anton upp..... sedan kom de andra två sömntutorna upp oxå! det är helt otroligt vad barnen är duktiga när man väcker dom så tidigt, inte ett gnäll eller tjurigheter!  en annan känner sig helt groggy nästan...hehe...
ikväll har grannpojken vart här några timmar & lekt järnet med hampus! de lekte superhjältar, sedan skulle dom promt bada ute, men jag tyckte att det var för kallt för det, så då sprang dom in & duschade istället  :) sedan satt dom & myste i soffan & åt kvällsfika... vi hade hur mysigt som helst!
anton & jag vi har spelat fotboll istället, tränat lite skott & räddningar, han tycker att det är så himla kul!  åsså att hampus hade en kompis så han fick ha mig för sig själv en stund....
T han är på match hela kvällen, imorrn så har superhjältarna match igen!  killarna & tjejerna är väldans taggade! :)
imornn slutar jag kl 12 !!  wihoooo!!  då ska jag ner på stan & fixa blomster till fröknarna från alla barni klassen, får se vad jag hittar på.....  sedan ska jag köpa nåt pytti-pytti litet till min bror som fyller på tordag, han fick ju liksom redan en present när bettan fyllde år i februari...jag hade be´ställt en che guara t- tröja till honom då som han fick i förskott.... så nu blir det bara nån liten grej....  :)
åsså skall det inhandlas mera presenter.... anton är bjuden på kalas igen till helgen, hos sin robin, som han tycker så mkt om.... :) har fått lite inside information tips av hans mamma om vad han kan tänkas vilja ha!
imorrn när vi har match, är det 2 st i laget som fyller år oxå!  kul, kul! hoppas att matchen går bra oxå, så dom får en bra födelsedagspresent!
tjipp på er!

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Å va tur att du skrev om glassbilen!

Hade alldeles glömt att den kommer här imorrn!

Annars är allt bra här ! :)

2008-06-09 @ 23:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0