grattis till studenten cissi!

idag på självaste fredag 13:e har studenterna här i staden sjungt om deras lyckliga dagar....  :)
vi har vart till T syster cissi & grattat & fått god smörgåstårta & schwarzwald tårta! cissi fick en fin hello kitty mobil av oss alla, jag tror nog att hon var rätt nöjd över den...  :)  jag kan även tänka mig att det finns en tjej på skedom som nog säkerligen oxå skulle vilja ha den där telefonen......  :D har jag rätt eller??
vi fick även träffa den hemlige pojkvännen-peter!  cissi verkar ha hittat sig en trevlig ung man!  :) han var väldigt trevlig.

idag har ju anton vart till rövarbyn med fritids , och han var alldeles lyrisk när han kom hem! han hade haft det jättebra där!  allt hade gått jättebra med allting, även åksjukebandet hade funkat!

idag har jag fått ännu mera blommor utav min jobbarkompis oxå!  på väg hem från cissi, stannade vi till hos henne så anton skulle få lämna igen åksjukebandet som hon lånat ut till honom, och när anton kommer till bilen igen, har han med sig en stor kasse med blomster i !  så jag gick in för att tacka henne, då sa hon att jag skulle få två perenner till !   wihooo!   jag var i paradiset!  så imorrn ska jag ut i rabatten & plantera dom alla 4 perenner som jag fick!  tack så mkt gudrun! :)

nu är man ledig hela två dagar!  skööööönt!
inget speciellt inplanerat, T jobbar hela helgen, anton ska på kalas imorrn igen! denna gången hos robin som fyllt 8 år! annars blir det en lugn helg för oss!
på söndag har vi sista träningen innan sommaruppehållet oxå.... så jag tänkte ta med mig lite glass & bjuda barnen på för att de har vart så duktiga hela säsongen!  :) hoppas att det blir soligt, det blir trist att käka glass i regnet...heehe!
nu är jag ganska slutkörd....måste sussa... gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0