jobb,shopping & städat!

helloo....
idag innanj ag åkte på jobbet så var jag ner på stan en sväng för att hitta fina examenskläder till killarna!
och det gjorde jag oxå, vita chinos-shorts till båda killarna, samt en mörkgrön-rutig skortärmad skjorta till anton, & en vit-turkos-rutig skjorta till hampus, kommer att bli såååå fina sååå!  :)
sedan har det vart jobb för hela slanten hela kvällen!  men det har nästan vart olidligt att springa omkring & härja på jobbet i denna värme........ jag är nog en av de få människor som inte är sådär himla förtjust i värme.... jag blir så himla trött när det är för varmt... men det är ju härligt med värme när man ligger på playan, då är det en helt annan sak!  :)
efter jobbet for jag upp en kort sväng till mor & far, där mina älsklingar var, eftersom de ska sova där inatt, jag börjar 06:45 imorrn bitti, och då tycker mams & paps att det är enklare att barnen sover där, eftersom de ska passa dom imorrn oxå, det är ju röd dag imorrn & stängda fritids & dagis.... tur att det finns barnvakter!
T sa förresten att de hade det himla varmt bland eldar & solsken i skogen....jag kan inte säga att jag är avundsjuk på de stackare som håller till där i skogen, hualigen va varmt de ska va där!
nu sedan jag kom hem från päronen, så har jag passat på att städa ordentligt!  damsugit & torkat äckligt smutsiga golv..... tur att ha det gjort iallfall, då kan jag ägna mig helt åt barnen i morrn kväll när vi kommer hem!  :) utan att behöva städa....  :)
nu ska jag kolla efter kläder till mig själv på h & m-nätet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0