lördagsmys!

dagen började bra med en tripp till granvågsniporna, dit vi skjutsade anton som var bjuden på kalas! vi blev kvar där en liten stund-det är ju såå himla mysigt där!
sedan lämnade vi barnen med kalas-barnets föräldrar i fred & stack & handlade lite mera blommor.... jaja... nu ska jag inte ha mera blommor..  :)
sfter detta for jag & lilleman hem & gjorde fruktansvärt många vattenballonger-utav vanliga ballonger, så dom vart såååå stora!  sen hade vi vattenkrig med dessa...hehe...
blöta & fina var det dags för att hämta hem anton från kalaset, men han följde aldrig med oss hemöver.... han följde med robin & hans mamma hem istället!  :)
då passade jag &hampus på att fara & inhandla lite mat, & annat smågrejs, samt att vi skjutsade min farbror & mina kusiner hem till långsele, det har blivit en himla masssa körande i dag för lilleman & mig.....
vid tretiden var det dags att hämta anton hos robin, där blev jag bjuden på kaffe & hampus fick bada i robins bassäg, det var mkt uppskattat kan jag säga!
sedan åkte vi hem-och jag sa att nu skulle vi bara vara hemma hela kvällen-och så blev det!  skönt!
hemmavid bleb det våflor till middag på altanen, med massor av grädde...mums!  sedan kom grannbarnen & grabbarna hade ännu mera vattenkrig!  jag passade på att plantera & rensa litegranna-mkt avkoplande!
T har kommit hem ikväll oxå från skogen, han är ganska trött nu kan jag säga.....
nu ska jag sussa, imornn är det en luuuugn hemmadag som väntar!  (  om inget annat trevligt dyker upp vill säga..)  hehe...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0