söndag,fika,bad & fotboll!

tjolahopp!
idag har det varit en stor dag ska ni veta!
för idag har jag blivit tillfrågad att vara fadder/ gudmor till allas vår älskling, Milo!  gissa vad jag svarade...?
JA JA JA!  såklart! :)  jag sa att jag kunde sjunga i kyrkan oxå, men det ville dom visst inte...hehehe!  undra varför? :)
idag har anton vart & kollat på fotboll när T skulle till att spela match i resele oxå, anton tyckte att det hade vart kul!
detta gjorde ju att jag & hampus fick några timmar tillsammans ensamma, bara han & jag, det tror jag att han uppskattade mkt!
han fick välja vad vi skulle göra, så det blev att fara till min bror, och leka i lekparken, åsså fick vi gott fika oxå!
vi var en sväng till mor & far oxå,samt ner till risön för lite lek i den lekparken oxå!
när vi kom hem  så kom grannbarnen & badade med mina grabbar i vår bassäng, det härjades på rejält här ute kan jag säga....  :)
eftersom det har vart fint väder & solsken idag,så åts middagen ute på altanen...det är så mysigt!
nu sitter anton & jag & kollar på italien-spanien matchen, den är riktigt bra!  är inne på andra förlängningskvarten nu...kanske blir det straffar ikväll...... anton vill så gärna se en straff-läggning! hampus han somnade här i soffan för en halvtimma sedan, så nu har jag lagt ner han i hans säng, tröttisen våran....  :)
nixpix nu måste jag se slutet på matchen! kram!

Kommentarer
Postat av: Milos moster1

Hallååå där!

Tyvärr kan jag ju inte vara med på lördag :( Kommer till helgum på fredag istället. Och om du inte får sjunga i kyrkan så missar jag ju inget ändå :) hi hi Nä, det är trist, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Grattis till utnämningen iallafall! Vi hörs!

2008-06-23 @ 00:34:36
Postat av: veronica

jag hade väl tänkt på fredag eller söndag är ni hemma då? barnen vill komma o leka så jag får nog ta mig i kragen och komma på en kopp kaffe =) sista natten jobb nu, veckan har gått fort ändå. Ja, vi ska på dop hos Ellika, deras Felicia ska döpas. Grattis till gurmorstiteln! Hadé gott

2008-06-23 @ 00:59:23
Postat av: v

ok, vi får se hur det blir. Om vi åker...vilket vi nu inte vet =) så hör vi av oss. Får se vad som händer lördag kväll. hadé

2008-06-23 @ 12:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0