gokvälls!

vi vart vääääldigt länge hos barnens farmor idag,så middagen blev väääldigt sen! men vi slängde ihop en pyttipanna,som vart mkt god! t.o.m barnen gillade den!
hos farmodern åt vi tårta och fick träffa lille alex,som har blivit så stor!  han går snart oxå...helt sjukt...han är ju bara 8 1/2 månad!  han drog upp sig mot bord,stolar,ja det mesta han fick tag i..hehe... sedan när vi for därifrån så fastnade ungarne kvar vid en alltid lika rolig snöhög..... och där lekte dom nog i en timma innan vi kunde bege oss hemöver!
nu är grannpojken här och dom stojar på som vanligt på övervåningen! men det är alltid lika kul att höra att dom skrattar och har roligt! snart är det dags för killarna att sova,så jag måste nog skicka hem jacke snart,då lär det bli skrik & gap från mina barn...hehe...
förresten allesammans: tisdagen den 25/3 kl:18:30 är alla bjudna på party-lite visning här hos mig,det har med ljus, lyktor och annat smått & gott att göra..... det är svärmor som skall visa grejorna!  så nu får ni komma hit och bli bjudna på go-fika!
sov så gott allihopa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0