rossön!

japp,igår for vi då äntligen iväg till AnnaKarin i rossön!
ååå va fint det va där..... ni kan ju bara kolla på utsiktsbilden som jag tog och la upp här på min sida....wow!
först och främst vill jag bara spy lite galla över denna blogg-sidan.... igårkväll skrev jag världens längsta blogg så bra om vårt rossön-besök,och vad händer när jag skall lägga ut den? jamen då  la sidan av helt enkelt,och min blogg som jag nyss då hade skrivit var puts väck!
jaja,åter till rossön, resan dit gick över förväntan,men ett stopp vid junsele fick vi göra,eftersom Anton ät åksjuk,så den stackarn behövde lite frisk luft....
väl framme,så fann våra barn varandra på en gång! dom sprang iväg alla 4 sedan fortsatte dom att springa,springa & springa.....hehe... dom verkade gå väldigt bra ihop måste jag säga! och mina killar pratar än idag om hur kul dom hade igår,så nu är det bara för AnnaKArin att packa in barnen i bilen och komma och hälsa på oss här i hjältaskogen nån gång framöver! ni är så välkomna!
vi fick en hel massa go-fika där i casa Ankan,kladdkaka,fruktsallad,glass, gottigott! jag åt av allt!  :)
sedan fick jag hålla i den lille utan namn,ååå en sådan liten sötis......
Milo gosade jag med en hel del oxå,jag gosade så mkt med honom att nu luktar mitt hår och hela resten av mig, skorv-shampoo.....hehe... ni vet vad jag menar brorsan!  :)
ja, vi  hade en riktigt mysig dag igår!  och innan vi åkte hem så busade barnen ute i deras jätte-snöhög!  och snöhögar, det är ju liksom the shit för alla barn! så dom hade superkuligt!
åter hemma i storstaden,for vi & beställde pizza,som vi åt framför tvn hemma!  lyxigt va? hehe...
vi var rätt möra när vi kom hem vid 19 tiden, möra men glada! T hade nog fått haft en lugn dag utan oss här hemma.....hehe..
idag blir det lite pulka åkning vid barnens skola! dom har en superbacke där, och då passar men på att våldsgästa skolan när den är stängd....  :)
sedan ska vi till mina småkusiner, som fyller 12 & 14 år! hipp hipp hurra!
och sedan ikväll så smäller det.... yes ypu know what i meen...melodifestivalen för hela slanten! det blir en rysar-andra chansen,och jag som inte har några naglar kvar att bita av.....vad ska jag bita på då?
nä,nu ska jag åka pulka! byebye!

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Jag måste bara kolla så att du bloggat nåt idag. Det bevisar ju att ni inte svalt ihjäl på vägen hem!
Ni skulle ju ha stannat och ätit! Men vi får väl ta det en
annan gång. Nu hittar du ju hit. Eller... vi ska nog ta oss ner till er nån sväng också. Fast inte denna helg. Jag är alldeles bilnöjd efter Hsand svängen idag! Tur att det bjöds på kaffe och c-paj "at Milo´s".
Tack för titten iallafall, vi hörs!

2008-03-08 @ 18:34:59
Postat av: vickan

hallojs! hehe...nä, inte svalt vi inte! vi hade ju alla resurser att ta av..hehe.. vi vågade ju inte stanna å äta eftersom inte de andra inte skulle det..jag är ju litte blygsam av mig vettu! :) sedan tyckte jag att du hade nog med att utfodra ett helt gäng iallafall! :D tack för en fin dag!

2008-03-08 @ 23:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0