uppe med tuppen!

gokvälls!
imorse var det till att kliva upp x-tra tidigt....05:15 hoppade jag upp ur sängen pigg & redo för arbetet! hehe...
vi skulle ju vara på dagis/fritids 06:30, så det var bara till att sätta fart!
grabbarna var det inga ptoblem att få upp,Anton klev t.o.m upp samtidigt som mig! Hampus var det lite gnälligare med...men den som klev upp allra sist,och tröttast,det var T ! :)
man märker på barnen att dom inte är vana att kliva upp den här tiden jämt,dom blir sååå trötta på kvällen och slocknar på en gång dom lägger sig i sina sängar... det är faktiskt en himla skillnad för dom att måsta kliva upp 05:30,jämfört med att kliva upp 07:15...  men älsklingarna är så duktiga och snälla iallfall!
ikväll har vi haft besök av grannbarnen, bara tre av dom, Hampus har ju märkt att Anton får ringa kompisar , så nu tycker lilleman att han oxå är stor nog att ringa kompisar själv....så jag slog numret till lilla jessica & johannes,och så fick han prata med dom,och på två röda, så knackade gullungarna på vår dörr!  Hampus tyckte att han var sååå stor nu som fick ringa kompisar! hehe...
då var inte Anton sämre, utan ringde deras storebror,som kom hit och va med Anton! alla nöjda och glada!
vi gjorde pärlhalsband och nyckelringar-mkt roligt hade vi!

nu börjar det kännas ordentligt att våren är på gång! härligt,men allt blir ju så himla blött & smutsigt oxå.... nu har jag fått rota fram ungarnas galonisar,och galon vantar.... alla deras kläder & vantar hänger på tork just nu!
men barnen själva tycker ju att detta är den absolut bästa årstiden,att få hoppa i alla vattenpölar!  :)
i dag har jag oxå haft ett snack med Bettan....och vi har bestämt att på torsdag skall jag & kidsen åka upp till broder & bettans hus,och få passa/ umgås med Milo själva,( och få härja runt i deras hus..hehe..)
vi kör alltså ut bettan från hennes eget hus! muhahahaha.....
jag tyckte att hon skulle få lite "egentid" och då får vi ha gullegubben för oss själva en stund! vi skall dit till halv två,och hon får inte återkomma till huset först tidigast fyra.....  :D  vi kommer nog leka & busa ett tag och sedan om vädret tillåter,gå på promenad tror jag,Anton & Hampus ville visst ge honom gröt oxå....får väl se hur det lir med det...hihi!

imorrn är man ledig med lilleman,vi skall bara gosas tills vi hämtar Anton & kompis Robin på skolan,sedan är det nog high-life här tills fyra,mina barn älskar verkligen att ha kompisar här hemma! och jag oxå!
näääää nu börjar tröttheten att sätta in ordentligt på mig....måste zzzzzzzzzova.........gonatt!
förresten , gå in på min brorsas sida och kolla in den otroligt sjuka länken han har där....helt sanslöst!! den finns i hans senaste inlägg..

Kommentarer
Postat av: fadern

Omgjort! snyggt!
jag var in på J:s sida idag o såg länken,sjukt om den är verklig.

2008-03-12 @ 00:54:36
Postat av: AnnaKarin

Jasså, här har det hänt grejer ser jag :)
Jag blir så nyfiken så jag måste också kolla på den omtalade länken.
Jag och min kompis AK ska fara till Östersund idag. Hon har två veckor kvar till bäbis (tänk om hon blir kvar...)
Vi hörs!

2008-03-12 @ 07:01:44
Postat av: AnnaKarin

Mycket märklig...

2008-03-12 @ 07:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0