Gnällkärringen...

just precis som en riktig gnällkärring känner jag mig för tillfället.
jag tycker att jag under en tid som vart nu, det enda man har gjort är att förmana, säga till, sära på bråkande barn... mm.mm... listan kan göras lång... åsså har man städat, städat, diskat, tvättat & grejat på tills man inte har mkt ork kvar till nåt annat, åsså har man blitt less på allt & alla, men mest av allt har jag blitt less så in i bomben på mig själv, för att jag inte tycker att jag har nåt tålamod alls för fem öre.... jag är som sagt en j-vla gnällkärring!
vad har jag att klaga på igentligen? ingenting! jag vet.
men liks förbaskat blir jag förbannad för minsta lilla grej, det känns inte kul att vara mig för tillfället kan jag säga...'
hoppas verkligen att mitt humör bättrar på sig ... åååååh vad jag är less på mig själv!
fastän barnen bråkar & härjar emellanåt, så när det väl är läggdags för dom, och man pussar & kramar godnatt, då har allt dom gjort under dagen, allt bus, då har man glömt det, och man tycker bara att dom är för underbara...guuud så jag älskar mina barn! :)
det är bara mig själv jag är less på.... fy fasen..
det känns ibland som om ingenting man gör är rätt... vad kan man göra för att den känslan bara ska ta och försvinna? tips någon ?
näää nu ska jag kolla semin på melodifestivalen och fortsätta med att va less på mig själv ett tag till....

Kommentarer
Postat av: k-p

tjena
kan trösta dig med att vi alla känner så ibland tjat o tjat, och mycke tvätt blir det... det är ju så att man faktiskt inte orkar allt hela tiden o då är det tålamodet som ryker först....

2008-05-22 @ 21:34:18
Postat av: Angelica

Vet hur du känner dig!! Känslan försvinner! ORKA inte lyssna mer på alla låtarna nu, Perrelli var bäst av de som vart!!SOVGOTT!

2008-05-22 @ 22:15:16
Postat av: Gnällkärringen

hehe.. ja ni.... tack för att ni läser mina gnäll-bloggar emellanåt... kram på er!

2008-05-23 @ 10:07:17
Postat av: V

Ja du visst har man såna dagar, men det hör föräldraskapet till. Och ang att vara lycklig. Klart jag e lycklig över att jag har barnen, men jag har fortfarandew inte hört en enda människa säga att de e helt lycklig, o inget bekymmer i världen. Har du hittat sånt folk? =)

2008-05-23 @ 11:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0