tjolahoppsan!

gokväll på er!
ikväll har vi vart ute på cykeltur med grabbarna & Hampus tjej-jessica!
vi tog en tur in i skogen, det var mkt mysigt!
sedan när vi kom hem så planterade jag solroser & några andra sorters fina blommor i småkrukor, som jag skall för-så inomhus innan jag sätter ut dom i rabatterna till sommarn!  hoppas att de blir fina!  jag gjorde extra många krukor med solroser om några skulle vilja ha sedan..... först till kvarn..... hehe!
nyss har jag bakat en äppelkaka som jag tänkte bjuda brodern & bettan på , och kanske även mor &far om de oxå hänger på hit imorrn kväll för att kika på grabbarnas 4-hjuling! imorrn blir det köra av !  :)
 tog några bilder på cykelturen idag, bilder på Hampus bakifrån, för det är ju det enda man ser utav honom nu förtiden....hehe....
Anton han är tålmodig & väntar in sin gamla mor han! eftersom jag inte cyklade, jag gick,eller småsprang kan man väl säga!
& nu kan Anton läsa nästan helt felfritt!  jag är sååå stolt över honom!  och han tycker att det är så himla kul att läsa!  han brås väl på mig där!  :) han sa häromdagen att när han blir stor, så ska han ha lika många böcker som mamma! hehe....

Kommentarer
Postat av: Bettan

Får man testa köra och äta kaka samtidigt???

2008-05-05 @ 22:34:15
URL: http://www.bettansbetraktelser.se
Postat av: vickan

hupp hupp hupp !!! sakta i backarna ! ALLTID
mamsen som får köra först.....hehe!

2008-05-06 @ 05:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0