lussebullar!

snart är det jul!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoja bara....  :)
ikväll blev faktiskt jag & killarna sugna på att baka lite lussebullar! jag brukar faktiskt göra en sats med lussebullar vid den här tiden, så huinner man äta upp den, för att sedan närmare jul baka en till sats!  :)
så vi gjorde ett gäng med bullar, gav några till grannarna,som blev glada!  åsså ska vi ta med några till min bror imorrn oxå! vi ska ju upp till bror en sväng imorrn innan det är dax för oss att åka till fotograferingen!
skall bli sååå spännande, fast först ska jag ju hitta dit oxå..  :)  fast jag har fått en sån bra beskrivning på vart tjejen bor, så t.o.m jag borde hitta! :D
vi ska fota både Milo & mina grabbs tillsammans, bara mina killar, åsså nåt på bara Milo, eller några...beroende på hur medgörlig lille mannen är...hehe... fast han är ju alltid så go & glad kexchoklad!
idag köpte jag, utav en av mina jobbarkompisar, som är så himla pysslig & duktig på det mesta, ett par barn-tossor, eller tofflor, kalla det vad ni vill.. man ska ha dom på fossingarna iallfall, så man inte fryser! :)  jag har själv ett par , och de är sååå himla mysiga! iallafall, köpte jag ett par till Milo, kolla bilderna får ni se så fina de är!  han ska få dessa imorrn hade jag tänkt.

ikväll har jag & Anton tränat på hans läs-läxa, och det slutar allt som oftast med att han blir så otålig & less, "  det är så svårt mamma!!  "  grejen är den att han är så duktig på att läsa, men han tycker att det går för sakta för han att läsa, men det gör det inte kan jag säga...  men han ger sig inte! " det är för svåååååårt " säger han bara....  hur förklarar man för han att man inte behöver läsa as-fort?  det är ju bara bra om han läser sakta & noggrant tycker jag! men det skulle inte förvåna mig om dom tävlar i skolan om vem som kan läsa fortast! barnen tävlar ju om det mesta har jag hört!  och iochme´d att Anton har ungefär lika bra humör & tålamod som mig... så kan ni tänka er hur vi diskuterar emmelanåt...  :)  men alltid slutar det med att vi kramas!

nu ska jag lägga mig & läsa en bra bok!
krampåer!

Kommentarer
Postat av: fadern

Hitta dit!!! Du vet väl att ni har en GPS ???

2008-11-12 @ 20:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0