helooo!

idag är det dax att jobba kväll igen, både för T & mig, så idag kommer mormor & morfar hämta Anton & Hampus, det är dom väldigt glada över grabbarna! :)
nu till morgonen har jag städat lite, bakat en kaka, med någon sorts kola kräm på, den håller på att stelna nu.... får se om den blir bra...
hämtade in posten nyss oxå, och min mattebok har kommit!  wihoooo!
nu är det bara ett litet problem som jag väntar med att få svar på av läraren...det skulle vara ett visst ISBN nummer på boken, och min bok har nästan exakt det nummret, endast sista siffran som är 8 istället för 9.... men eftersom boken är den nyaste jag beställde från bokhandeln, så tycker jag inte att det kan spela så stor roll.... den ser likadan ut som den ska göra iallfallm, men det är lika bra att jag frågar om jag måste skicka tillbaka den eller inte... vore ju liiiite onödigt att ha köpt en bok för 230 spänn, åsså är den värdelös att använda.... jaja, får väl se vad han svarar mig! hoppas på det bästa!
jag väntar fortfarande på att få remissen från hudkliniken till Hampus, den skulle oxå komma denna veckan, hoppas vi får komma snart, så man får reda på om det är psoriasis eller inte....
igårkväll var det simskola!  himlar vad duktig Hampus har blivit!
han simmade på som bara den med helt rätta simtag & allt, och en liten dyna runt maggen! snart så har han fått till shwungen riktigt! och simmar som en firre i vattnet!!  :)
nu måste jag in i duschen!
tooooodiloooooo!

Kommentarer
Postat av: V

Vi flyttar som sagt under november, jag har planerat att börja jobba lite smått där i mitten av november. Vi kommer att ha Thias på lillänget eftersom han känner några där, Hannah får oxå gå där om vi har tur. Tjing!



2008-09-17 @ 13:24:03
Postat av: vickan

aha, lillänget... där som dom är så många barn på liten yta... rödsta är mkt bättre! :) vart ska du jobba då?

2008-09-17 @ 14:27:11
URL: http://vickkanh.blogg.se/
Postat av: V

Har kollat med Lasse och hans chef, jag kommer att inskola mig på skärvstagården bla, så många ställen som möjligt i hopp om att få bli kvar någonstans :)

Ja, rödsta e säkert bättre, men han känner ingen där. Han har haft lillänget förut och har några han umgås med där, som vi träffar när vi åker dit, så eftersom det blir en flytt så tror jag det e viktigt med tryggheten av att han känner någon.

2008-09-17 @ 16:13:35
Postat av: Camilla

Heej! Nu har jag just fattat att det är du som ringt och smsat mig! =) Har en ny telefon som gjorde att massa av mina inlagda numer förvsann =(

Vi har varit på semester en vecka och sedan har det varit jobb och matte för hela slanten omvartannat! Gjorde det första matte provet idag och det gick bra!!!! Känns så otroligt skönt! Bara att starta igång med nästa! Ser att du oxå är på gång! kanske vi ska läsa kramfors/Luleå tillsammans efter jul =)

2008-09-17 @ 19:33:34
Postat av: vickan

V : ja det är klart att det är bättre med ett ställe som han känner nån på... en fördel med kompisar..

Cammie: ja, hej på dig! jag har börjat att kika på matten idag, hehe.. mitt första prov blir kul att se hur det kommer att gå ! :)nåt k-fors/luleå blir det inte för mig dock, jag har siktat inmig på 2010 när det är här i staden, känns lite träligt med att fara 4 ggr per termin till luleå för min del..

sedan väntar jag på att kommunen ska komma med ett erbjudande ang. ssk-utbildningen... har några små fåglar som viskar i mitt öra att nåt sånt är på gång.. :) så då känns det säkrare att vänta lite med att söka, iallfall tills jan-2010.

ha det bra gumsan!

2008-09-17 @ 20:42:46
URL: http://vickkanh.blogg.se/
Postat av: cammie

Hej igen!

Ha visst är det lite träligt men luleå.. men jag är inte så sugen att vänta.. frågan är ju om man kommer in i Kramfors.. Hör många som tänker söka..

Som jag förstått det så är väl tanken att man inte ska behöva göra alla dessa resor, blir det tillräckligt stor grupp så ska väl lärare komma hit istället och köra igång kurserna.

Hade gott!

2008-09-18 @ 07:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0