måndag igen då! :)

jag gillar måndagar,ibland iallfall ! helst de lediga...hehe... men idag är jag inte ledig inte! det är kvällssarbete som gäller för min del.
grabbarna slocknade inte först vid 22 tiden igårkväll, de var väl alldeles för uppspeedade kan jag tänka mig...
så jag trodde att det skulle bli en svårväckt måndagmorgon för deras del...men inte!  de var så pigga & glada så!
kanhända att de slocknar som små ljus efter matchen ikväll istället!
nu har jag städat & grejat , T han fick sig en lårkaka igår på sin match,så han är invalidos idag...hemma från jobbet,funkar inte bra att jobba om man inte kan gå!
idag har vi fått reda på att det kommer att bli innebandy-knatteliga iår oxå!  kanoners det! :)
så nu får vi börja se oss om efter innebandyträningstider.
ush,jag har suttit på nätet & läst om den hemska Gustav-ni vet -orkanen..... stackars de människor som bor i New Orleans.... de kan inte ha det lätt nu.... hoppas att det inte blir en lika hemsk katasrof som det var med Katrina orkanen..... jag tycker att det är hemskt!
men såhär är nog den bistra sanningen, vår planet tror jag börjar att säga ifrån.... vi måste börja tänka mera på hur vi lever våra liv,och skydda vår natur så mkt vi kan !
Idag har jag fått en läkartid till Hampus nästa vecka oxå!
han har ju haft skumma vita typ,pigmentsfläckar över hela kroppen, de första märkte vi i början av sommarn, så då trodde jag att det var kanske ärren ifrån vattkopporna, men de blev bara fler & fler fläckar, och han hade inte alls så många vattkoppor, så vi vet inte riktigt vad det är... och nu har han börjat att bli lite röd,svullen i vissa av fläckarna,så sköterskan på barn tyckte att det var bäst att någon tittade på dom.
granntanten våran trodde att han hade Vitiligo- ni vet den sjukdomen som Michael Jackson säger sig ha....för granntanten har själv detta, och tyckte att det såg likadant ut på Hampus.  men men , vi får väl se vad det är. jag tror att det är svamp han har.
nä, nu ska jag duscha innan jag sticker iväg!
ha en bra dag allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0