party,party!! :)

ikväll har jag haft min granne sivbritt här hemma hos mig, hon har haft ett s.k. " Aloe Vera " party här!
hon visade en hel massa aloe vera produkter för kropp & själ och hälsan! jag var ju på ett sådant party hemma hos henne för ett par-tre veckor sedan, och där fick man pröva på olika juicer, och krämer, jag testade att köpa denna aloe vera juice , som man ska dricka 30 ml av varje morgon, och detta har jag ju gjort nu i några veckor, och tro det eller ej, den gör stor verkan på välmåendet! jag känner mig mkt piggare & mår allmänt mkt bättre sedan jag började med denna juice! så det är " good stuff " detta med aloe vera!  :)
vi vart ett gäng här oxå... 8 vuxna & 9 barn! så det var livat i holken!  :)
barnen lekte ute med min kära pappsen-lekledaren...hihi! medans vi lyssnade till grannens pratande , sedan kom kidsen in & lekte på övervåningen, de var jätteduktiga alla barnen under tiden som sivbritt surrade på!  sedan fikade vi en massa alla tillsammans , nästan alla mina muffinsar gick åt, så de var nog goda då antar jag...  :)
jag bjöd på fyra sorters muffisar- choklad/ nöt/ banan muffins, choklad/ mint muffins, philadelphiafyllda hallonmuffins,och vitchokladmuffins!  smaskens värre....
när alla hade gått hem, var jag & barnen rätt trötta, vi myste lite i soffan innan det var dax att sussa dom!
nu känner jag mig redo för sängen jag med.... ska ju upp i ottan & jobba imorrn igen.. men jag har kort dag -till 12 ! wihoooo! sedan på kvällen är det simskola & scouterna som gäller ! just det ja! min granne fylelr 35 år oxå! :)  måste köpa en liten blomma till henne ... det är hon värd!
puss & gonatt!

Kommentarer
Postat av: V

tack :) tur att någon håller med mig iaf, kram

2008-09-23 @ 11:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0