Onsdag-Torsdag-Fredag!

hejhopp!
ofattbart nog har jag inte bloggat på hela 3 dagar!
vad har hänt sen sist då?
Tja, inte så värst mkt trorjag...
onsdag & torsdag jobbade jag kvällspass... innan jag for på jobbet desa  dagar hade barnen kompisar här, varsin, så det var fullt ös medvetslös dessa dagar på förmiddagen & även eftermiddagen -eftersom kompisarna stannade nästan tills kvällskvisten!  skoj som tusan har grabbarna haft  det iallfall!
eftersom grabbarna har haft påsklov denna veckan, har vi haft det så lugnt & skönt på mornarna...sovmorgon... frukost läääänge utan någon stress...underbart!
men idag var det slut på vilandet....   :)
imorse var det dax för killarna att stiga upp med tuppen eftersom jag & T började jobba 07:00...  men otroligt nog, var det inga som helst problem att väcka dom!  dom tyckte nog att det var lite skoj iallfall att få träffa dagiskompisarna!

efter jobbet, kl 16, for vi & hämtade barnen, sedan drog vi ner på badhuset!
där mötte vi upp Milo, som vi kidnappade från sina föräldrar, för att han skulle få lite skoj & bada med oss!
det gick hur fint som helst med Milo på badet!  vilken badkille alltså!  :)
enligt min bror som sa att han nog inte skulle orka bada mer än en timma.. sedan skulle han nog bli trött & gnällig...jo men tjena... han badade som en galning med oss i 2 1/2 timma!  och han var ändå inte  nöjd!  han ville bada mera!
Grabbarna tyckte det var så himla skoj att ha med Milo på badhuset, så det blir nog många fler sådana baddagar!
mindre kul idag har vart att Anton fått en sån där hemsk huvudvärk igen... eller migrän... vet ej vad han får så för..händer det fler gånger måste vi nog kolla upp det...
han hade så ont i huvudet på slutet av badandet att han grät... de sa på fritids att det hade börjat redan på eftermiddagen där... att han klagade över lite ont i huvudet, så han hade fått vila litegranna...
så direkt vi kom hem efteer badet, fick han alvedon & ligga i soffan med en filt över sig, efter en halvtimma sa han att det hade försvunnit, tur det!
nu sover killarna gott i sängarna....och jag skall ta mig lite Häägen Daaz- kola glass, samt kolla på den beryktade rullen " Barnhemmet"  ska bli mkt spännande..... hoppas att den är kung!
kram & ses imorrn´!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Barnhemmet är KUNG! :D

2009-04-18 @ 00:12:32
Postat av: Anna-Karin

Hallå

Jo jag tänkte faktiskt på att ringa häromdagen. Men jag vet att ni jämt gör så mycket så det blev aldrig av. Sen precis då så fick vi besök. Till veckan kanske. Han är ju på Dagis ti on och to. Men vi hör av oss

2009-04-18 @ 10:25:40
URL: http://artoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0