Fiskeutflykt & Fotbollsmatch!

tjolahopp på er !
idag jobabde jag bara tills kl 12, sedan drog vi allihopa till Offersjön för en heldag med fiske, grillning & bärplockning!
vi hade supermysigt där ska ni veta... det är ett helt suvve ställe att tillbringa dagen på!
barnen fiskade mest hela tiden, fina fångster blev det oxå!  7 aborrar!
jag passade på att plocka lite blåbär, som jag gav till broder m. familj !  de blev nog ganska glada tror jag!  :)
men jag behöll lite blåbär själv oxå... men jag hade redan fryst in så mkt bär, efter att ha plockat här hemma i skogen, idag plockade jag bara för skojs skull!  tycker ju att det är sååå himla kul att plocka bär!!  avslappnande på nåt vis....
på vår lilla utflykt kom även ett äldre par förbi med sin husbil, de satte sig att surra lite med oss, och vilka stål-pensionärer alltså!   de var strax under 80, och berättade att de åkte på " äventyrsresor" flera gånger per år...  bla. hade de nyligen både bergsklättrat i kanada, träffat indianer i sydamerika, vart på tripp till kina, australien....mm.mm... herregud!  :)
nu var dom på sverigeresa på bil ! körde igenom hela sverige... tuffingar !  :)
de var verkligen jätteintressanta att lyssna på, de blev väldigt förtjusta i grabbarna, tog foto på grabbarna med deras fiskefångster!  :) åsså fick killarna var sin 10:a att köpa en glass för, att de hade vart så duktiga att fiska!
vilka snälla människór det finns va?  :)

Ikväll har vi vart på kvartersmatch oxå!  tyvärr vart det en förlust... med ett minimalt övertag av det andra laget, vårt lag hade maximal otur!!
Anton stod 1:a halvlek, släppte bara in ett mål, han var helt fantastisk idag...höll på att göra mål 3 gånger på sina superlånga utsparkar!   t.o.m det andra laget vart superimpade!!

Nu kollar vi på film... imorrn är jag ledig... skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0