Hipp Hipp Hurra för Elias idag !!

Hejhopp!

idag har jag för första gången känt mig som en riktig gamm-kärring.. ni ska se mig hur jag vankar omkring härhemma med kryckor... ingen vacker syn...   :)  men det är bara att göra det bästa av situationen... faktum är att det känns mkt enklare som läget är nu, att med kryckorna som stöd , så känns det bättre i ryggen.. jag rätar upp mig på ett helt annat sätt... grejen idag är, att under dagen som gått har smärtan spridit sig vidare till höger sida nu oxå...  antagligen inflammationen som vandrar... men det är väl bara att bita ihop antar jag.. 
trodde i min enklaste enfald att detta med inflammationen är något som går över på några dagar... tji fick jag när min mamma berättade om en bekant som hade haft besvär av ungefär samma inflammation i 3 veckor ... 3 veckor !!!  ??   känns inte som om jag vill det inte...  det visar sig till veckan om detta ska ge med sig snabbt eller ej... annars blir det väl sjukskrivning då... vad j-vla kul då !  eller inte alls....   :(

Dagen har haft sina ljuspunkter iallfall !
Vi har vart på 6-årskalas hos Elias idag !  fick som vanligt mkt gott fika !!  Madde är en hejare på att göra tårtor !
många barn vart det där, men alla grabbarna leker så himla bra med varann, så det är så mysigt att vara alla tillsammans där...  Tack för idag Madde !
Sedan körde vi iväg till innebandyn...jag låg mest ned i omklädningsrummet & vilade ryggen... grabbarna lekte & stojade med T uppe i gympasalen !  de hade himla skoj !

jag blir mest så himla less över att jag inte kan vara med & stoja jag oxå...   :(

hoppas att mina barn har förståelse för att jag för tillfället inte orkar göra så mycket... så de inte tycker jag är en hemskt tråkig mamma...   :(

Det är inte bra för mitt humör detta med stelheten & smärtan...

det är så mkt jag vill göra härhemma inför julen & allt !!  och inte kan jag fixa nåt alls nästan... men jag har kommit på att jag faktiskt kan sitta ner & baka !  och sitta & diska & sitta & laga mat !  :)  man finner utvägar i det mesta !

men nu ska jag LÄGGA mig ner & kolla på tv !

Puss & kram allihopa... om det nu är nån som läser min blogg fortfarande...


Kommentarer
Postat av: kattis

halloj

jag tror knappast att dina grabbar tycker att du är tråkig!

du hittar ju alltid på nåt skoj med dem.

de förstår att du behöver vila ryggen

vila ordentligt nu och krya på, dig jul blir det ändå! :)

2009-12-17 @ 11:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0