Ramvik & Lucia !

Gokväll!

vilken härlig dag vi haft idag!

jag & Anton klev upp i ottan & hann med att kolla lite på lucia på tv .. vackra som tusan !

sedan bar det iväg till Ramvik för handbollscup!

Anton har spelat 4 matcher idag, han har både stått i mål, som han för den delen fick superbra kritik av tränarna för!  han har blivit en riktig klippa för laget i målet!  även spelat ute.. han har gjort över 12 mål idag killen!  laget spelade superbra tillsammans... 1 förlust, 1 oavgjord & 2 vinster blev resultatet idag-kanonbra!!!

Det är så himla skoj & hänga med på dessa cuper- så kul att se hur duktiga grabbarna har blivit!  dagen gick å fort, vips var klockan 15 & det var dax att fara hem... vi fick med oss en nyfunnen kompis till Anton oxå!  en jättegullig pojke som Anton umgåtts med hela dagen !

så nu har han fått ännu en ny vän !  härligt!

annars ikväll har vi även klätt vår fina gran...  tänk att det blir en sådan förändring på ett rum med en vacker gran...  :)

om nu bara kissarna låter bli den oxå... det är en helt annan fråga...   :) men jag fick tips om att strö vitpeppar under granen... vår kisse verkar inte fatta att det luktar illa..för den går & slickar i sig pepparn....  :)

Imorrn är det upp tidigt & jobba.... men dagen går nog fort...  sedan på kvällen är det lusse-firande på grabbarnas skola!  kommer att bli mysigt!

nu måste jag greja lite tvätt !

Pööööööösssss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0