Tjuvlyssnat.... :)

godafton eller godnatt!  :)
nu sover hela huset... ovanligt att jag är den som är vaken längst!  men så är det!
har nyss suttit & lyssant av en minut på varje låt som ska vara med i mello-festivalen imorgon kväll! mkt intressant för en schlagerdonna som mig själv!  :)
måste säga att mina favvisar imorgon kommer att bli: Alcazar,Marie Serneholt & Nina S.  av dessa hade Alcazar klart den bästa låten!  (  såklart jag håller på Alcazar..hade ni trott nåt annat? :)  )
men tyvärr lär nog de där dansbandsnissarna Scotts gå vidare- men det gillar jag inte.......

idag efter jobbet skulle vi upp på skedom för att käka lite middag inna vi skulle dra vidare till träningen på vemyra...men så blevo det inte! nix pix, ni förstår att min stackars moder har OXÅ åkt på den där förbaskade magsjukan! verkar vara en epidemi av den där på skedom....ushaligen!  hoppas att alla däruppe blir friska & krya snart!  det är nog bland det värsta som finns att åka på magsjuka!
så jag sa bestämt ifrån att vi ville inte bli sjuka igen.... utan vi åkte hem & smaskade korv & mos!
sedan hade jag ensam träningen ikväll, Thomas jobbar i helgen, det kom 12 barn!  superbra & kul träning hade vi idag!  barnen blir bara duktigare & duktigare!!
sista 10 minutrarna körde vi liten fotbollsmatch, det var väldans uppskattat av barnen!  :)
nu börjar knatteligan på söndag, som de har längtat... vi kommer att möta Rödsta Guld & Nipans Vildar, såklart hoppas barnen på vinst!  :)

nu ahr jag ledig helg...känns så fantastiskt skönt ska ni veta!
imorgon har jag lovat barnen att ta med dom på nipvallen för att kolla in finalen i kälkhockey- de tycker att det ska bli jättespännande... Hampus avdelning på dagis hade gått en prommis upp på hallsta idag & kollat när de åkte slalom, han var mäkta impad över att de bara åkte på 1 ben....  & på kälkar! så jag tänkte att det kunde vara intressant för dom att få se hur en hockeymatch för handikappade går till oxå!

ikväll har jag gjort ett 50-årskort på beställning av min mor, som skall skickas till södra sverige.... jag blev jättenöjd över hur fint kortet blev!  hoppas att min mor oxå kommer att gilla det!

nu ska jag lägga mig & läsa ut min bok hade jag tänkt!
kramar!

Kommentarer
Postat av: sandra

hello!! tänkte bara berätta att jag ska på melodifestivalen nästa helg här i ske-å,avis??

hoppas allt är bra med er, puss å kram:)

2009-02-07 @ 10:57:31
Postat av: vickan

meeeen faaaaaaaaaaaan! :) om jag är avis... vilken fråga! klart jag är!!! :) puss & kram på dig oxå lillstumpan! love u! hälsa alla mello-kändisar från mig då.. :)

2009-02-07 @ 12:42:19
URL: http://vickkanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0