Heja Barack!

I detta nuet svär den nye amerikanske presidenten sin ed.... Barack Obama, ända sedan jag såg honom första gången  för nåt år sedan, har jag tänkt att den där killen , han skulle bli en bra president... jag tror faktiskt att han kommer att klara av att göra stora förbättringar för landet därborta! det kan ju knappast bli sämre än vad mr.Bush åstakom iallfall.....

jaja, idag har jag jobbat, sedan var det upp på remsle ica för storhandling!  alltid när barnbidraget kommer, så åker jag & storhandlar, mkt praktiskt!
idag gjorde jag en sååååå himla god lasagne till middag!
alla i familjen åt som tokar!  :)

nu är jag ledig i 2 dagar-  känns mkt bra.
imorrn efter skolan ska jag ta med Gabriel & Adelia, Anton & Hampus på badhuset oxå!  det lär nog bli en del rejäla plaskningar.......   :)
tänkte att jag & hampus skulle hinna med en påhälsning på lägervägen efter vi lämnat av anton på skolan imorrnbitti oxå... få lite java, sitter aldrig fel!  :)
surrade nyss med T bror Jörgen i telefonen , så på torsdag ska han hänga på mig & barnen till skridskohallen..hehe... ska bli kul att se hans min när han ser mig åka......  :) han är ju gammal hockeyspelare, och jag är väl inte den mest smidiga människan på ett par skriller!  :D
han får väl lära mig nåra trix!

nä nu ska jag ut en stund med barnen innan det är dax för dom att sova!
det är ju sånt härligt väder ute nu, plusgrader!  wohoooooooo!
pusspuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0