hoho...sa nattugglan.. :)

hehe...jag blir sååå himla klyftig såhär på nattkröken..tycker ni inte?  :)
kidsen tyckte inte att man behöver sova, så de slocknade till slut vid tolv tiden.... kan kanske bero på att de sov till klockan var 11:16 ....  vi höll ju nästan på att försova oss till Hampus kalas!  skandal !  :)
så de var ju pigga & alerta ikväll!
ikväll har vi kollat körslaget, vilket bra program!  jag vill oxå kunna sjunga! kanske jag ska söka till nåt sångprogram? haha!
lite synd att sundsvalls-kören åkte ut.... men de är ju så bra allihopa, så det spelar nästan inte någon roll vem som åker!
såg när jag kollade mailen nu ikväll att jag hade fått en skoj sak... man skulle svara på en massa frågor om sig själv, sedan sända vidare till de man ville.... sådana saker gillar jag!  :)
nu ska jag gå & lägga mig & läsa min braiga bok.... imorrn, eller ja, senare idag, ska vi hälsa på Jörgen & Bea i huset, ska bli skoj!  sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.... kanske bara ta det lugnt för omväxlings skull....   ;)
måndag är det dax för jobbet igen...ush vad jag tycker att helgerna går fort.... skulle vilja vara ledig minst en vecka känns det som nu.... jag får sådana här svängningar emellanåt... att bara vilja ligga & ta det lugnt.... men när man ändå får en möjlighet att göra det, då kommer man alltid på nåt som skall göras eller fixas.... ju mer man grejar på, ju mer kommer man på att göra... visst är det så, eller är det jag som är galen?
nä nu måste jag sluta & skriva!
gonatt vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0